Ο Τάσος Ιορδανίδης εξηγεί πώς έχασε 30 κιλά- Οι απλές αλλαγές που έκανε στη διατροφή του

Ο Τάσος Ιορδανίδης εξηγεί πώς έχασε 30 κιλά- Οι απλές αλλαγές που έκανε στη διατροφή του

Τι περιόρισε.

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στη διατροφή του αλλά και τον τρόπο γυμναστικής που επέλεξε προκειμένου να χάσει βάρος.

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να απαλλαγεί από το περιττό βάρος αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος έχασε 30 ολόκληρα κιλά. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» εξηγώντας τις αλλαγές  που έκανε στη διατροφή του αλλά και τον τρόπο γυμναστικής που επέλεξε προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

«Έχασα 30 κιλά κατά την περίοδο της καραντίνας. Είχα αρχίσει να παίρνω τα βουνά και να τρέχω για να κάνω καλό και στον ψυχισμό μου αλλά και για να με προσέξω κάπως και σωματικά.

Τώρα είμαι μείον 25, πήρα και 5 κιλά λόγω του τρεξίματος. Για να χάσω αυτά τα 30 κιλά τότε, πέρα από τη γυμναστική την οποία έκανα, έκοψα τη γλουτένη, έκοψα τη ζάχαρη και έβαλα πιο έντονα στις διατροφικές μου συνήθειες τα φρούτα και τα λαχανικά.

Προσπαθώ να τρέχω και όποτε βρίσκω χρόνο να πηγαίνω και γυμναστήριο. Όσο μπορώ ξεκλέβω χρόνο. Προσπαθώ να με προσέχω για να είμαι εντάξει και για τους υπόλοιπους αλλά και απέναντι στον εαυτό μου, γιατί αν δεν είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου δεν μπορείς να είσαι και για τους υπόλοιπους», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ