Γιάννης Στάνκογλου: Ερωτευμένος ξανά με παρουσιάστρια μετά το διαζύγιό του ο ηθοποιός

Γιάννης Στάνκογλου: Ερωτευμένος ξανά με παρουσιάστρια μετά το διαζύγιό του ο ηθοποιός

«Ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο»

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός απ όταν ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι έχει πάρει διαζύγιο πριν από περίπου τρία χρόνια και έγινε γνωστό ότι είναι ξανά ερωτευμένος με γνωστή και εντυπωσιακή παραουσιάστρια.

Η αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή «Happy Day» και τις Σταματίνα Τσιμτσιλή- Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Δευτέρας φωτογραφίζοντας τη νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του ηθοποιού , χωρίς ωστόσο να δώσουν όνομα.

«Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Συνάδελφος, του χώρου μας. Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο», είπε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγο αργότερα, τη νέα σχέση του αγαπημένου ηθοποιού σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά μ’ αρέσει οι άλλοι που δεν το είπανε… Αυτό που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου ‘θέλει η… να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει’! Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ