Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο: «Όταν μου το πρωτοείπε “είπα δεν είναι δυνατόν”, ανατρίχιασα, μου φάνηκε πολύ προχωρημένο»

Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο: «Όταν μου το πρωτοείπε “είπα δεν είναι δυνατόν”, ανατρίχιασα, μου φάνηκε πολύ προχωρημένο»

Κλασική μαμά και η παρουσιάστρια.

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της την Τρίτη, θέλοντας να τονίσει πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή.

Η παρουσιάστρια, καθώς συνομιλούσε με τους καλεσμένους της Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο μίλησε για το πώς είχε αντιδράσει αρνητικά όταν ο γιος της της είχε ζητήσει να του αγοράσει κινητό σε εφηβική ηλικία και το πόσο γρήγορα άλλαξαν τα πράγματα και στα επόμενα παιδιά της παρακαλούσε η ίδια αν το πάρουν!

Την άγνωστη λογομαχία που είχε με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο πριν από σχεδόν 10 χρόνια αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου.

 «Όταν ο γιος μου πήγε Α’ Γυμνασίου, πριν από 9 χρόνια, θυμάμαι σαν τώρα να μου λέει “θα μου πάρεις κινητό;”. “Α’ Γυμνασίου; Ούτε να το σκέφτεσαι” του είπα. Δεν είναι ότι δεν είχα λεφτά να του το πάρω, μου έκανε εξωπραγματικό τότε. Του το πήρα στη Β΄Γυμνασίου γιατί μου έλεγε “μα έχουν όλοι, είμαι ο μόνος που δεν έχει”, εντάξει κοντραριστήκαμε και αρκετά. Ρώτα με μετά στο δεύτερο παιδί. Α΄Γυμνασίου πριν ξεκινήσει το σχολείο “παιδί μου, πάρ΄το”.

Μέσα στο σπίτι θα το δώσω, είναι διαθέσιμο για όλους. Όταν μου το πρωτοείπε όμως “είπα δεν είναι δυνατόν να μου λέει ένα παιδάκι 12 χρονών ότι θέλει κινητό”. Εγώ ανατρίχιασα, μου φάνηκε πολύ προχωρημένο», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ