Ρούλα Ρέβη: «Εγώ τώρα αυτό θα το πληρώσω που σας το λέω…..» – Ο απολογισμός της φωτογράφου και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Ρούλα Ρέβη: «Εγώ τώρα αυτό θα το πληρώσω που σας το λέω…..» – Ο απολογισμός της φωτογράφου και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας αποτελούν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και τα δίδυμα παιδιά τους έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Η φωτογράφος είναι πολύ ενεργή στο διαδίκτυο και εκτός από οικογενειακές στιγμές, μοιράζεται με τους φίλους της προσωπικές ιστορίες και συναισθήματα.

Έτσι και αυτή τη φορά, με αφορμή τα γενέθλιά της που ήταν πρόσφατα και έκλεισε τα 50 και τον απολογισμό της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση και ευχήθηκε για τις γιορτές.

«Να μην σας πω τι έχω περάσει εδώ και μια εβδομάδα , όχι δεν θα πω , σκεπτόμουνα πως ποτέ δεν έκανα απολογισμούς καμία χρονιά από τότε που ήμουν μικρή όμως φέτος το 2023 πριν την εκπνοή του με έκανε 50 ετών!

Εγώ τώρα αυτό θα το πληρώσω που σας το λέω ,η μάνα μου δεν μπορεί να το ακούει και μου απαγορεύει να το λέω εγώ όμως ποτέ δεν άκουγα τη μάνα μου σας το λέω με υπογραφή αυτό , οπότε αυτό είναι θετικό , συνεχίζω αυτό το 16 χρόνο κορίτσι που της έλεγα σε όλα όχι όλη μέρα κάθε μέρα.

Να λέτε όχι και εσείς στη μάνα σας και ας με βρίζουν τώρα όσες θα το διαβάσουν! Μου φαίνεται αδιανόητο πως πέρασε ο καιρός αλλά και μου φαίνεται πως η ανθρώπινη ύπαρξη σε σχέση με την ηλικία μπαίνει σε άγχος όταν μεγαλώνει γιατί μετράει αλλιώς η κάθε μέρα , που περιμένεις να τη ζήσεις , λες καλά τώρα θα ζήσω θα γίνει χαμός , να προλάβω να ζήσω ωραία και κάνεις σχέδια και αυτά συνέχεια βρίσκουν εμπόδια γιατί είσαι μεγάλος και κανείς δεν φροντίζει για εσένα όπως όταν ήσουν παιδί, οπότε λέω τώρα άστο Ρουλάκι πάμε μέρα με τη μέρα Γιατί η ζωή είναι αστεία και απρόβλεπτη.

Εύχομαι να κάνετε και εσείς κάποιες συζητήσεις με τον εαυτό σας ενημερώστε με τι είναι αυτές για να μην Νοιώθω μόνη ! Καλές γιορτές ! ΥΓΕΙΑ! Αφήστε μια καρδιά», έγραψε η Ρούλα Ρέβη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ