Καραμανλής- Παζαΐτη: Ο γιος τους, Κωνσταντίνος πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση!

Καραμανλής- Παζαΐτη: Ο γιος τους, Κωνσταντίνος πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση!

Ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «ON time» και της Σάσας Σταμάτη, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξανδρος θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, καθώς πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας arte του Κολλεγίου Αθηνών.

Η παράσταση είναι «αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», καθώς από τα εισιτήρια θα βοηθηθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας. Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Στη παράσταση πρωταγωνιστεί και η επιχειρηματίας Νινέτα Βαφειά, η οποία μίλησε αποκλειστικά στην «ON time» για την παράσταση, επιβεβαιώνοντας και την συμμετοχή του γιου του πρώην πρωθυπουργού: «Το έργο είναι διασκευή της ταινίας “Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι”, είναι ένα πολύ κωμικό έργο με ωραία μουσικά και χορευτικά διαλείμματα. Τους τρεις γιους της παράστασης θα ερμηνεύσουν ο Στέργιος Τζελέπης, ο Σίμος Κυπαρισσόπουλος και ο Αλέξανδρος Καραμανλής, που θα κάνει το μικρότερο γιο. Θέλω πω στο σημείο αυτό ότι η Αθηνά Κασκαρέλη έκανε τη διασκευή του έργου κι έχει τον πιο σημαντικό ρόλο, της κυρίας Ατυχήσασας», δήλωσε.

Καραμανλής- Παζαΐτη: Ο γιος τους, Κωνσταντίνος πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ