Κατερίνα Τσάβαλου: « Ήταν 26 ετών και έφυγε από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό» – Ο θάνατος που σημάδεψε την ηθοποιό

Κατερίνα Τσάβαλου: « Ήταν 26 ετών και έφυγε από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό» – Ο θάνατος που σημάδεψε την ηθοποιό

Συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου και μίλησε για την κόρη της και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, που δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα.

Έχεις μία κόρη, τη Μαρία-Μελίνα, που είναι έξι χρόνων. Πώς είναι οι σχέσεις σας;

Είναι η καλύτερη σχέση που έχω στη ζωή μου. Είναι μια σχέση απέραντης αγάπης, με τις δυσκολίες της και όλη την ευθύνη. Είναι φανταστική, πανέξυπνη, χαρούμενο παιδί, έχει με τον μπαμπά της έρωτα. Είναι μία και την προσέχουμε πολύ. Είμαστε όλοι πάνω της. Είμαστε συνέχεια μαζί.

 Θα ήθελες δεύτερο παιδάκι;

Όχι, γιατί και μεγαλώνουμε, αλλά και γιατί πρέπει να έχεις βοήθεια. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Φυσικά, αν τύχαινε, δεν θα είχα κανένα δίλημμα αν θα το κρατούσα ή όχι. Θα το κρατούσα, γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από αυτό.

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Δεν τον σκοτώνει, αλλά τον δυσκολεύει. Είναι η καθημερινότητα, όμως η μαγκιά είναι να τον κάνεις καλύτερο. Άμα τα καταφέρεις, έχει καλώς. Αν όχι, τι να κάνουμε; Δεν υπάρχουν στη ζωή εγγυήσεις.

Κατερίνα Τσάβαλου: « Ήταν 26 ετών και έφυγε από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό» - Ο θάνατος που σημάδεψε την ηθοποιό

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Ο θάνατος της κολλητής μου. Η Μαρία ήταν 26 χρόνων κι «έφυγε» από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ άγριο τότε. Εγώ τότε έκανα και τα γυρίσματα της ταινίας «Hardcore» του Ντένη Ηλιάδη. Μου έδωσαν χρόνο, μου φέρθηκαν πολύ ωραία. Αυτή η απώλεια είναι ένα κομμάτι που δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μου λείπει. Αφού πολλές φορές σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο. Θα ήθελα να της πω τα νέα. Να της πω πώς είμαι. Να δει το παιδί μου. Μου λείπει πάρα πολύ.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ