Πίτσα Παπαδοπούλου: «Τον αδερφό μου τον πάτησε το τραμ, ο εισπράκτορας τον χτύπησε κι έπεσε…»

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Τον αδερφό μου τον πάτησε το τραμ, ο εισπράκτορας τον χτύπησε κι έπεσε…»

Περιέγραψε πώς σκοτώθηκε ο αδερφός της αλλά και πώς έμαθε η μητέρα της τη τραγική είδηση.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Πίτσα Παπαδοπούλου, στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τον αδερφό της, όταν εκείνος ήταν μόλις οκτώ ετών, ενώ παράλληλα περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια.

«Η μαμά μου ήταν καπνεργάτρια. Ο μπαμπάς μου ήταν αγρότης ποντιακής καταγωγής. Μπορεί να μην είχαμε πολλά, αλλά δεν ξέρω αν έχω στενοχωρηθεί για αυτά που δεν είχα. Δεν θυμάμαι ποτέ να πείνασα. Ίσως να μου έφταναν αυτά που είχαμε και δεν ήθελα κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω να το εξηγήσω, αλλά δεν έχω πικρία όπως ακούω από πολλούς ανθρώπους.

Εγώ γνώρισα τέσσερα αδέρφια. Και εγώ πέντε. Η μαμά μου έκανε κι άλλα παιδιά, όμως πέθαναν. Τα γεννούσε αλλά πέθαιναν ενός ή δύο χρονών, από αρρώστιες τότε στα χωριά.

Το ένα το είχε πατήσει το τραμ στη Θεσσαλονίκη 7-8 χρονών κι είχαμε τρία χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου. Τη θυμάμαι εκείνη τη μέρα, γιατί είχα την αδερφή μου, η οποία ήταν πιο μεγάλη από εμάς. Οι γονείς μου τότε δούλευαν και μας έπαιρνε η αδερφή μου και μας πήγαινε για μπάνιο στην Αγία Τριάδα. Ανέβηκε το παιδί επάνω στο τραμ, ενδιάμεσα στα δύο τραμ κι ο εισπράκτορας, τι ήταν αυτός, του χτύπησε τα χέρια. Το παιδί έπεσε μέσα και το πάτησε το άλλο τρένο, γιατί δεν ήξερε να ανέβει από τα σκαλοπάτια. Μια στάση ήταν. Το διέλυσε το παιδί», περιέγραψε.

Δείτε το βίντεο μετά το 10.30:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ