Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει!

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο σύντροφός της Σπύρος Λάζαρης, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Την είδηση είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης,  στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», αναφέροντας ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συγκεκριμένα στο 8ο μήνα.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια και μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Πόρου, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Σπύρος Λάζαρης. Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να κρατάει χαμηλό προφίλ, γι’ αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ σπάνιες.

Μία από τις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις της παρουσιάστριας και μοντέλου τα τελευταία χρόνια, είχε γίνει στο πλευρό της Δανάης Παππά, της ηθοποιού και συντρόφου του ξαδέλφου του Σπύρου Λάζαρη, Λάμπρου Λάζαρη.

Το Σάββατο, το ένθετο «Secret», και η Σπυριδούλα Τριάντου αποκάλυψαν ότι η Ευαγγελία Αραβανή περιμένει αγοράκι. Να θυμίσουμε ότι ο σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι σχεδιάζει μάλιστα να παντρευτεί μετά τη γέννηση του παιδιού του, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ υπάρχουν σκέψεις ο γάμος να γίνει στον Πόρο. Εκεί μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται να ετοιμάζει να διοργανώσει και μια prive δεξίωση το καλοκαίρι του 2024 για τους φίλους του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ