«Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς»: Η πρώτη εκπομπή της Σκορδά, μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα της

«Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς»: Η πρώτη εκπομπή της Σκορδά, μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα της

Ντυμένη στα μαύρα η παρουσιάστρια κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μην “σπάσει” στον αέρα.

Την πρώτη της εκπομπή έκανε η Φαίη Σκορδά, μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα της και -ντυμένη στα μαύρα- μίλησε για το τραγικό γεγονός που βιώνει.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα, εδώ είμαι. Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας. Και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Και όπως υποσχέθηκα, επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον και σας ευχαριστώ. Και το κανάλι ευχαριστώ που μου έδωσε και το χρόνο.

Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υπέροχος άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω, αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμα πιο δύσκολα, οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις, είναι απώλειες. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων. Και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί, γιατί υπάρχουν και παιδιά που είναι στο νοσοκομείο και γονείς που έχουν τα παιδιά τους που είναι δύσκολα», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ