Η Κατερίνα Καραβάτου για τον θάνατο των γονιών της: «Είμαι ένα παιδί μόνο του… Πιστεύω ότι αν είχα αδέλφια, θα ήταν πιο εύκολο»

Η Κατερίνα Καραβάτου για τον θάνατο των γονιών της: «Είμαι ένα παιδί μόνο του… Πιστεύω ότι αν είχα αδέλφια, θα ήταν πιο εύκολο»

«Μου πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες για να επιστρέψω στο πατρικό μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ βρέθηκε Κατερίνα Καραβάτου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο των γονιών της.

 «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Εμένα μου πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να συμμαζέψω τα πράγματά τους. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης. Στην αρχή απέφευγα να ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη ή όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μη μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι.

Πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου αλλιώς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα.

Νόμιζα ότι ο χρόνος θα με βοηθούσε αλλά, αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έχω ακόμη τις επαφές τους στο κινητό μου, «μανούλα» και «μπαμπάκας». Καμιά φορά πατιέται κάτι κατά λάθος, εκεί είναι το δύσκολο.

Εγώ τους αισθάνομαι πάρα πολύ δίπλα μου. Όταν μου συμβαίνει κάτι καλό, τους επικαλούμαι κι αυτούς, τους λέω ευχαριστώ, γιατί νομίζω ότι αυτοί μου το δίνουν. Εγώ τώρα είμαι ένα παιδί μόνο του, οπότε τους έχω ανάγκη να είναι δίπλα μου με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι αν είχα αδέλφια, θα ήταν πιο εύκολο, θα είχα έναν άνθρωπο εξ αίματος και θα ήταν αλλιώς», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ