Λάμπης Λιβιεράτος: «Κάποια στιγμή απομακρύνθηκα και από τα παιδιά μου. Ήθελα να είμαι όπως με γνώρισαν και θυμόντουσαν»

Λάμπης Λιβιεράτος: «Κάποια στιγμή απομακρύνθηκα και από τα παιδιά μου. Ήθελα να είμαι όπως με γνώρισαν και θυμόντουσαν»

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τις κόρες μου… Είναι πολύ καλά παιδιά».

Ο Λάμπης Λιβιεράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για όλα στη Ναταλία Γερμανού και στη Ναταλία Αργυράκη. Ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις δύο κόρες  του, που απέκτησε από τον γάμο του με την Εύη Αδάμ, τη Δανάη και τη Νεφέλη, οι οποίες έχουν πια ενηλικιωθεί και χαράσουν τη δική τους πορεία

Μάλιστα, αποκάλυψε πως την περίοδο που είχε ζοριστεί ψυχολογικά, είχε απομακρυνθεί από τα παιδιά του.

 «Τότε, είχα απομακρυνθεί και λίγο από τα παιδιά μου, δηλαδή εκείνο το διάστημα δεν με είχαν ως παρουσία στην καθημερινότητά τους. Μιλούσαμε τηλεφωνικά. Είχα πάει και στη Σουηδία για λίγο, όμως δεν έχανα ποτέ την επαφή μαζί τους.

Απλώς δεν ήθελαν να δουν τον μπαμπά τους εκείνη την περίοδο, που δεν ήταν τόσο καλά, γιατί με είχαν μάθει αλλιώς τα προηγούμενα χρόνια. Ήθελα, όταν με συναντήσουν ξανά, να είμαι όπως με γνώρισαν και θυμόντουσαν, όπως και έγινα τελικά.

Είμαι πολύ υπερήφανος για τις κόρες μου και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό το δώρο. Δεν θα με συγκινήσετε πάλι. Δεν μπορώ, όταν μιλάω με τις κόρες μου κάτι παθαίνω. Είναι πολύ καλά παιδιά. Έχει κάνει καλή δουλειά η μαμά τους απέναντί τους και πιστεύω και εγώ.

Για μένα πρέπει να είσαι και φίλος με το παιδί σου, να σε νιώσει κοντά του για να σου ανοιχτεί. Πρέπει να είσαι δίπλα στο παιδί σου, να υπάρχουν όρια, αλλά αν δεν είσαι και φίλος τι θα είσαι, εχθρός;», εξομολογήθηκε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ