«Έκανα έναν γάμο σε ηλικία 22 ετών»: H «γυναίκα με τα μαύρα» από το «Chase» αποκαλύπτεται!

«Έκανα έναν γάμο σε ηλικία 22 ετών»: H «γυναίκα με τα μαύρα» από το «Chase» αποκαλύπτεται!

«Θα ήθελα να ξεχάσω πράγματα ενώ δεν μπορώ»

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε η Μαρία Μάρκου, η μυστηριώδης γυναίκα του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA, «The Chase».

«Αν χαθεί κάτι στο σπίτι με ρωτάνε πού είναι. Δεν το έχω εξασκήσει, έτσι γεννήθηκα. Αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί έτσι είσαι υπηρέτης των άλλων. Έχουν απαιτήσεις όταν ξέρουν ότι μπορείς να τους βοηθήσεις.

Θα ήθελα να ξεχάσω πράγματα ενώ δεν μπορώ. Ήμουν καλή μαθήτρια στο σχολείο αλλά όχι αριστούχος. Είχα πρότυπα τους γονείς μου που διάβαζαν, δεν με πίεσαν αλλά με ώθησαν. Ειδικά στην προσωπική μου ζωή, οι γονείς μου δεν παρενέβησαν ποτέ.

Έκανα έναν γάμο σε ηλικία 22 ετών. Οι γονείς μου ενέκριναν τον άνθρωπο, τον ήξεραν και ήταν ένας άνθρωπος που με πήγε πάρα πολύ μπροστά στη ζωή μου. Οπότε χαροποίησε και τους ίδιους τους γονείς μου αυτό το πράγμα. Κράτησε μάλιστα και αρκετά χρόνια αυτός ο γάμος, παρότι έγινε σε μικρή ηλικία. Απλά έγινε στη Γερμανία, μπορεί να έγινε και για τεχνικούς ενδεχομένως λόγους, αλλά ήταν ένας γάμος από μεγάλο έρωτα. Και στα 22 έχεις μεγάλους έρωτες

Αφήνομαι στον έρωτα. Αλλιώς δεν έχει νόημα να τον ζεις αν δεν αφεθείς. Οι ασθένειες είναι το μόνο που με φοβίζουν. Όποιος έχει υγεία έχει τα πάντα, γιατί η υγεία δεν είναι στο χέρι μας.

Είμαι μετρημένος άνθρωπος αλλά ερωτικά όταν αγαπάω, αγαπάω πολύ. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν θέλω μέτρο εκεί. Και θέλω να αγαπιέμαι και πολύ, να είναι αμοιβαίο. Νιώθω ότι αγαπιέμαι όταν υπάρχει σεβασμός, όταν ο άλλος δεν μου στερεί πράγματα, όταν έχουμε καλή επικοινωνία, όταν αγαπάμε τα ίδια πράγματα και βλέπουμε τον εαυτό μας μαζί μετά από αρκετό καιρό.

Το «Chase» είναι το χόμπι μου. Μου δίνει επιβεβαίωση ότι αυτά που νομίζω πως ξέρω ότι τα ξέρω και ότι είμαι καλή. Έχει συμβεί βέβαια να χάσω και ερωτήσεις. Δεν είναι δουλειά μου, οπότε αλίμονο αν με τρόμαζε. Το αγαπάω βαθιά το «Chase». Όπως άλλοι αφιερώνονται στο θέατρο, στη μουσική, στα ταξίδια. Εγώ έχω αφιερωθεί σε αυτό.

Όσοι είμαστε στο παιχνίδι έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε σύντομες απαντήσεις σε σύντομο χρόνο. Γι΄αυτό και είμαστε εκεί. Η γαστρονομία είναι η πιο δύσκολη κατηγορία για εμένα.

Δήλωσα συμμετοχή σαν παίκτρια και μου είπαν να κάνουμε μια βιντεοκλήση και καταλήξαμε να κάνουμε συνέντευξη με 200 ερωτήσεις, σαν να παίζαμε στο παιχνίδι.

Είναι όλοι αγχωμένοι. Υπάρχουν βέβαια και κουλ περιπτώσεις, που τα πηγαίνουν καλύτερα τελικά γιατί το άγχος δεν τους καταβάλλει. Και εγώ έχω άγχος όταν ανεβαίνω επάνω. Στην πραγματικότητα διαγωνίζομαι και εγώ σε ό,τι διαγωνίζεται ο παίκτης», τόνισε.

Σημειώνεται ότι η «γυναίκα με τα μαύρα», εργάζεται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως διευθύντρια στην διεύθυνση αγροτικής πολίτικης και διεθνών σχέσεων.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ