«Όπως ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή…», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Όπως ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή…», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Βγήκαν από το μαιευτήριο.

Η κόρη του Γιώργου Αγγελόπουλου  και της Δήμητρας Βαμβακούση ήρθε στον κόσμο λίγο πριν τα μεσάνυχτα το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η συγκίνηση είναι μεγάλη, καθώς λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα μια ημέρα μετά το γάμο τους, έφυγε από την ζωή η μητέρα του ηθοποιού.

Μάλιστα, ο Γιώργο Αγγελόπουλο κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο χωρίς τη σύζυγό του με την νεογέννητη κόρη της, καθώς η ίδια επέλεξε να μην εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως πατέρας.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.

Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ