Νέος τσακωμός της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της: Τσακώθηκαν στα «εννιάμερα» της μητέρας της τραγουδίστριας (vid)

Νέος τσακωμός της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της: Τσακώθηκαν στα «εννιάμερα» της μητέρας της τραγουδίστριας (vid)

Παρότι έφτασαν μαζί, έφυγαν χώρια και μαλωμένες…

Φαίνεται πως η ανακωχή της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, διήρκησε λίγο, με τις δύο τους να τσακώνονται στα εννιάμερα της γιαγιάς

Ο θάνατος της μητέρας της Άντζελα Δημητρίου, ένωσε τη γνωστή τραγουδίστρια με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με τις δύο γυναίκες να πηγαίνουν μαζί και πιασμένες χέρι-χέρι στο νεκροταφείο για το εννιαήμερο μνημόσυνο της γιαγιάς. Ωστόσο, η συμφιλίωσή τους φαίνεται πως δεν κράτησε πολύ.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN «Πρωινό Σουσού», η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έφτασαν μαζί στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης, αλλά έφυγαν χώρια και, πιθανότατα, τσακωμένες.

«Τι λες; Σου απάντησε, έχω μηνύματα από δημοσιογράφους», ακούγεται μια φωνή σε μεγάλη ένταση στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή. Μάλιστα, αμέσως μετά την προβολή του οπτικού υλικού, η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη ανέφερε ότι η φωνή που ακούγεται να φωνάζει είναι εκείνη της Όλγας Κιουρτσάκη, κόρης της Άντζελας Δημητρίου.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το “Πρωινό Σουσού», δεν έχει διευκρινιστεί αν ο τσακωμός έγινε μεταξύ των δυο τους, μιας και το περιστατικό διαδραματίστηκε πίσω από φορτηγό που έκρυβε το οπτικό πεδίο. Ωστόσο, στο βίντεο φαίνεται  κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, στη συνέχεια, να αποχωρεί μόνη της και με γρήγορο βάδισμα από το νεκροταφείο, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ