Διπλό χειρουργείο για τον Μπισμπίκη, μετά το καρδιακό επεισόδιο- Παραμένει νοσηλευόμενος

Διπλό χειρουργείο για τον Μπισμπίκη, μετά το καρδιακό επεισόδιο- Παραμένει νοσηλευόμενος

Ανησυχία για τον ηθοποιό.

Μετά από έντονη αδιαθεσία και πόνους στο στήθος που παρουσίασε, ο Βασίλης Μπισμπίκης διακομίστηκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι κάποιες αρτηρίες στην καρδιά του ήταν βουλωμένες. Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο «Πρωινό», ο ηθοποιός την περασμένη Δευτέρα ένιωσε πόνους στο στήθος και η Δέσποινα Βανδή τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο όπου και έγινε το πρώτο χειρουργείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου, ενώ η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται διαρκώς δίπλα του. Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ενήμεροι για την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ