Ναταλία Γερμανού: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Έλα φίλη, έχω στα χέρια μου κάτι φωτογραφίες του καλού σου με μια μελαχρινή»

Ναταλία Γερμανού: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Έλα φίλη, έχω στα χέρια μου κάτι φωτογραφίες του καλού σου με μια μελαχρινή»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται παραχώρησε Νίκος Γεωργιάδης το μεσημέρι του Σαββάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της Ελένης Μενεγάκη .

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ήρθε αμέσως σε επικοινωνία με την παρουσιάστρια και ότι κοντινός της άνθρωπος ευθυνόταν για τη διαρροή.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε πως στο παρελθόν ο δημοσιογράφος την ενημέρωσε πως σύντροφός της είχε βγει με μελαχρινή γυναίκα, παρότι είχε πει στην ίδια ότι θα ήταν έξω με φίλους του.

«Να θυμηθώ απλώς ότι όντως ο Νίκος ενημερώνει πάντα για τις φωτογραφίες που έχει στα χέρια του. Δε θα ξεχάσω ότι ενημέρωσε και μένα μια φορά. Με αγάπη το λέω και το θυμάμαι πάντα με αγάπη.

Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει “Έλα φίλη, έχω στα χέρια μου κάτι φωτογραφίες του καλού σου από χθες το βράδυ στα μπουζούκια”. Του λέω “το ξέρω, είχε βγει μόνος του, με την παρέα του”. Μου λέει “μόνος του είναι σχετικό. Τον έχω με μια μελαχρινή.

Τον ευχαριστώ και θα τον ευγνωμονώ για πάντα, γιατί μου άνοιξε τα μάτια και με γλίτωσε από μεγάλες περιπέτειες. Θα το θυμάμαι αυτό πάντα. Καλά έκανε και με προειδοποίησε, οι φίλοι προειδοποιούν», ανέφερε η παρουσιάστρια.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ