«Δεν κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα»: Η Μαριάντα Πιερίδη για το διαζύγιό της και τη νέα της σχέση

«Δεν κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα»: Η Μαριάντα Πιερίδη για το διαζύγιό της και τη νέα της σχέση

Η αποστομωτική απάντηση σε όσους λένε ότι προχώρησε γρήγορα στη ζωή της μετά το διαζύγιο.

Λίγο μόλις καιρό αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός της Μαριάντας Πιερίδη από τον Δημήτρη Κατριβέση μετά από επτά χρόνια γάμου, η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με έναν πολύ γοητευτικό άνδρα, ενώ κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με τον νέο της σύντροφο σε γνωστό εμπορικό κέντρο, όπου γευμάτιζαν, χωρίς να λείπουν  και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους.

Το βράδυ της Τρίτης η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε σε εκδήλωση και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των των ψυχαγωγικών εκπομπών και εμταξύ άλλων μίλης εγια τη νέα της σχέση.

 «Δεν μπορώ να σου πω αν συνοδεύομαι σήμερα από τον σύντροφό μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Η σχέση που έχω τώρα είναι προξενιό του Τζώνη Καλημέρη. Ποιον γάμο; Τώρα τον γνώρισα τον άνθρωπο. Το παιδί μου ξέρει όσα χρειάζεται να ξέρει για τη νέα μου σχέση.

Το θέμα είναι να περνάει καλά και να είναι ευτυχισμένο. Δεν είμαι επιφυλακτική στο να προχωρήσω τη ζωή μου, δεν κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα. Η ζωή συνεχίζεται. Με τον πρώην σύζυγό μου δεν μιλάμε για τα προσωπικά μας, ούτε τα δικά μου, ούτε τα δικά του», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ