Χώρισε κι άλλη ηθοποιός του «Σασμού»

Χώρισε κι άλλη ηθοποιός του «Σασμού»

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά έξι πλέον οι χωρισμοί.

«Επιδημία» χωρισμών στον «Σασμό», που μπορεί να παραμένει και στην Τρίτη σεζόν του ένα από τα αγαπημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, οι ηθοποιοί που συμμετέχουν θα έχουν και «άσχημες» αναμνήσεις, αφού χώρισαν μετά από μακροχρόνιες σχέσεις.

Οι τελευταίοι και πιο πρόσφατοι ήταν ηχηροί χωρισμοί, ήταν της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τον  Γιάννη Νταλιάνη μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και του Δημήτρη Λάλου, από την  Έλενα Μαυρίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

Λίγους μήνες νωρίτερα, είχαν χωρίσει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τον Θανάση Τότσικα, η Ευγενία Σαμαρά από τον Γιάννη Ποιμενίδη και ο Γιώργος Αμούτζας από την  την Έλενα Πιερίδου.

Στο κλαμπ των χωρισμένων μπήκε και η Νεκταρία Γιαννουδάκη- υποδύεται τη Σοφία, τη μαμά της Στέλλας-, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real news” χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Μοσχοβίτη. Χαμηλών τόνων χαρακτήρας, η ηθοποιός με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισε τον σύζυγό της στο Ρέθυμνο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ενώ ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους έγινε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Χώρισε κι άλλη ηθοποιός του «Σασμού»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ