Νίκος Πολυδερόπουλος: «Η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους»

«Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος»

Την δική του θέση σχετικά με την απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» στην οποία πρωταγωνιστούσε τη φετινή σεζόν, έδωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά την καταγγελία του Θοδωρή Κατσαφάδου ότι εκδιώχθηκαν ύστερα από απαίτηση άλλου συναδέλφου.

Ο ηθοποιός που περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων έχασε ξαφνικά τον 28χρονο αδερφό του παρενέβη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το ζήτημα της παράστασης τονίζοντας ότι «είναι μικρά μπροστά στα άλλα».

«Είχαμε κλείσει να είμαστε στην παράσταση, εγώ συζητούσα τα οικονομικά και ο σκηνοθέτης με πήρε ο άνθρωπος και μου είπε θέλω να είμαστε μαζί και του χρόνου, ο παραγωγός με είχε πάρει και μου είπε θέλω να είμαστε μαζί, υπήρχε μια συμφωνία στο οικονομικό και ανακοινώθηκε ότι δε θα είμαστε στην παράσταση. Το θέμα δεν είναι ότι μου το ανακοίνωσαν σε μια δύσκολη στιγμή, είναι ο τρόπος που ανακοινώθηκε. Ο κάθε σκηνοθέτης μπορεί να θέλει να αλλάξει το cast του, με έναν πιο σοβαρό λόγο θα έλεγα. Ο λόγος είναι ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δε μας θέλουν φεύγουμε, δε μας διώχνει κάποιος.

Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος.

Είναι θέμα προσωπικών θέσεων στο θίασο. Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει το οτιδήποτε, αλλά άλλο παίρνουν τις αποφάσεις. Μάλλον υπήρξε αυτός ο άνθρωπος που δεν ταιριάξαμε καλλιτεχνικά. Δεν θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο, δεν μπορώ να καταλάβω.

Με το γεγονός που συνέβη (σ.σ.τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου αδερφού του), κατάλαβα ότι η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους. Αυτά που γίνονται και αυτά που συζητάμε τώρα, τα βλέπω πολύ διαφορετικά. Είναι μικρά μπροστά στα άλλα. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος», είπε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ