Ζευγάρι και στη ζωή ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου;

Ζευγάρι και στη ζωή ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου;

Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Μετά την είδηση του χωρισμού του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου, μετά από εννέα χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κόρης τους, έγινε γνωστό και το διαζύγιο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τον επί χρόνια σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη.

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ONtime, η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, Ελένη Μαυρίδου, τον έχει μπλοκάρει από το Instagram. Επιπλέον, η Ελένη Μαυρίδου έχει κάνει unfollow και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου συνδέοντας τα δύο γεγονότα, ενώ αποκαλύπτει ότι οι δύο συμπρωταγωνιστές στον “Σασμό” είναι ζευγάρι και στη ζωή

Το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τα εξής: «Δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω κάποια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω».

Ωστόσο, το γεγονός ότι επέλεξαν να συζητήσουν το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο στο κανάλι που ανήκουν οι δύο ηθοποιοί τονίζοντας ότι η εν λόγω εφημερίδα έχει πάντα έγκυρο ρεπορτάζ αλλά και να αναφέρουν ότι υπάρχει και στους θεατρικούς κύκλους έντονη φημολογία ότι υφίσταται το ζευγάρι, ενισχύουν τις φήμες ότι οι δύο συμπρωταγωνιστές είναι ζευγάρι και στη ζωή!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ