Χαμός με φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη και τα φίλτρα που χρησιμοποίησε: «Ποια είναι η κοπέλα;»

Χαμός με φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη και τα φίλτρα που χρησιμοποίησε: «Ποια είναι η κοπέλα;»

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που σπάνια θα περάσει απαρατήρητη σε κάποια δημόσια έξοδο της, με τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, μία φωτογραφία που ανάρτησε στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μία φωτογραφία της, την οποία φαίνεται να έχει επεξεργαστεί, χρησιμοποιώντας αρκετά φίλτρα. «Αν θέλεις να πετάξεις, πρέπει να εγκαταλείψεις ότι σε βαραίνει…», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Εντάξει, το τερμάτισες με τα φίλτρα”, “Γιατί τόση ανάγκη για φίλτρα;”, “Δεν καταλαβαίνω την ανάρτησή σου, εξήγησε μας … ποια είναι η κοπέλα”, ήταν μόνο μερικά από τα πολλά σχόλια που δέχτηκε για την εν λόγω φωτογραφία.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Patoulis (@marina_patoulis)

Λίγες ώρες αργότερα, η Μαρίνα Πατούλη έδωσε απάντησε σε όλα τα σχόλια που δέχθηκε αναρτώντας την ίδια φωτογραφία χωρίς φίλτρα. « Δεν προσποιήθηκα. Η προσποίηση είναι κάτι χυδαίο. Ζω, μιλώ και εκφράζομαι όπως νιώθω χωρίς να υπολογίζω το κόστος… Η μεγαλύτερη κατάκτηση είναι η κατάκτηση της προσωπικής μας ελευθερίας και έκφρασης πέρα από στερεότυπα και κοινωνικές συμβατικότητες… Η ομορφιά βρίσκεται στην ψυχή μας και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να την αναδείξει εάν δεν υπάρχει!!», έγραψε στην λεζάντα της δεύτερης φωτογραφίας της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ