Προβληματισμός για τον  Δημήτρη Κόκοτα ακόμα και αν ξεπεράσει το κίνδυνο: «Δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά»

Προβληματισμός για τον  Δημήτρη Κόκοτα ακόμα και αν ξεπεράσει το κίνδυνο: «Δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά»

Τι φοβούνται οι γιατροί.

Κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματά. Η σύζυγός του και οι φίλοι του ελπίζουν σε ένα θαύμα και προσεύχονται να καλυτερεύσει η υγεία του.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας  μιλώντας για τα τελευταία νέα  της υγείας του τραγουδιστή αποκάλυψε τον προβληματισμό των γιατρών του, ακόμα και αν καταφέρει αν ξεπεράσει τον κίνδυνο.

«Χθες το απόγευμα έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια.

Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις.

Αυτό που θέλουν να δουν τώρα οι γιατροί, είναι αν έχει αφήσει κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος επανέλθει στο 100%», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ