Χαμός με τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη: «Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική»

Χαμός με τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη: «Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική»

Μια συνέντευξη όχι και τόσο συνηθισμένη.

O Νίκος Καρβέλας παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα». Μάλιστα, ήταν live μετά από απαίτηση του ίδιου του συνθέτη.

Αναμφίβολα είναι μια έντονη προσωπικότητα και αυτό βγήκε στη συνέντευξη με την παρουσιάστρια να έρχεται αρκετές φορές σε δύσκολη θέση, ενώ πολλές πρωινές εκπομπές σχολίασαν ότι μάλλον ο συνθέτης δεν μπορεί να κάνει διάλογο.

Μάλιστα όταν η συζήτηση πήγε στην Βουλή και ο Καρβέλας την χαρακτήρισε «βόθρο» η Νίκη Λυμπεράκη αντέδρασε με τον συνθέτη της απαντά φανερά ενοχλημένος.

Ειδικότερα,  «εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» τη ρώτησε και πρόσθεσε: «Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα. Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική»

Παράλληλα, ο Νίκος Καρβέλας στη συνέντευξή του μίλησε και για την Άννα Βίσση: «Καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα Βίσση. Γι’ αυτό και άλλωστε δεν την άλλαξα ποτέ, δεν πήγα να ζητήσω κάποια άλλη τραγουδίστρια. Της έλεγα, Αννούλα τώρα κάνουμε αυτό, τώρα θα κάνουμε του Δαίμονες, ήταν παντού. Οπότε ήταν ο άνθρωπός μου».

Ο Νίκος Καρβέλας αναφέρθηκε και στον θεσμό του γάμου, λέγοντας πως έχει παντρευτεί δύο φορές. Για τον γάμο του με την Άννα Βίσση είπε πως ήταν πολύ ρομαντικός τότε και προχώρησε σε θρησκευτικό γάμο σχολιάζοντας πως πρέπει να «υπήρχε κάτι αλλοπρόσαλλο στις βλάβες του εγκεφάλου του» για να παντρευτεί αλλά το «πλήρωσε γιατί δεν είναι για τέτοια πράγματα» και μετά αναφέρθηκε και στον γάμο του με την Αννίτα Πάνια, λέγοντας: «Το έκανα και με την Αννίτα, αλλά το έκανα για να δω το πρόσωπο της μάνας της και του πατέρα της να γελάνε, με διασκέδαζαν πάρα πολύ».

«Η Έλενα Φερεντίνου, η συνοδοιπόρος μου, είναι μια γυναίκα που ταιριάζω και δεν με “ενοχλεί”, διάβασε πρώτη το βιβλίο μου. Οι γυναίκες είναι πολυγαμικά όντα. Η γυναίκα έχει κακοποιηθεί βάναυσα από τον άνδρα λεκτικά και σωματικά. Και ο άνδρας αποτελεί εξάμβλωμα που δεν θα ήταν έτσι αν συμμετείχε η γυναίκα στην διαμόρφωση της κοινωνίας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης σχολίασε πως είναι κουταμάρα να λέει πως νιώθει έφηβος σε αυτή την ηλικία: «Αυτή η κουταμάρα που λένε οι άνθρωποι ότι όσο γερνάμε αισθανόμαστε έφηβοι… Όταν είσαι 73 είσαι 73. Είμαι γέρος! Είναι δυνατόν ένα 15χρονο και να πει “να ένας συνομήλικός μου;”. Λέμε διαρκώς συνεχώς κουταμάρες εμείς οι άνθρωποι. Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι θα αφήσω πίσω μου, το σιχαίνομαι. Η πραγματικότητα είναι πώς ότι κάνει κάθε άνθρωπος το κάνει επειδή ο εγκέφαλός του τον διατάζει. Ο εγκέφαλος κατευθύνει τον άνθρωπο! Είναι ο άνθρωπος του εγκεφάλου. Είμαι έρμαιο αυτό του πολυοργάνου που με έκανε από μικρό ό,τι ήθελε. Κάποια στιγμή μου είπε γράφοντας ποίηση ενώ τη “σιχαίνομαι”. Δεν με ενδιέφερε!».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ