«Να είστε προσεκτικοί. Υπάρχουν παιδιά και καλοί άνθρωποι πίσω από αυτό»: Η αυστηρή σύσταση της Τζομπανάκη για τους χωρισμούς των ηθοποιών του «Σασμού»

«Να είστε προσεκτικοί. Υπάρχουν παιδιά και καλοί άνθρωποι πίσω από αυτό»: Η αυστηρή σύσταση της Τζομπανάκη για τους χωρισμούς των ηθοποιών του «Σασμού»

Ξεκάθαρη η ηθοποιός.

Tον τελευταίο καιρό οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά «Σασμός» έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των σχολίων των ψυχαγωγικών εκπομπών, για τις ερμηνείες τους στη σειρά αλλά για την προσωπική τους ζωή, αφού συνέπεσαν πολύ χωρισμοί.

Ειδικότερα, όσο προβάλλεται η σειρά του Alpha έχουν γίνει γνωστοί έξι χωρισμοί, με αυτούς της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Δημήτρη Λάλου αν έχουν συζητηθεί πιο πολύ, αφού οι δύο συμπρωταγωνιστές φέρονται να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους και να είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε σε εκδήλωση και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την… επιδημία χωρισμών στο «Σασμό». Η Ηθοποιός σήκωσε ασπίδα προστασίας στους συναδέλφους της και ζήτησε σε αυστηρό τόνο από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το γεγονός ότι υπάρχουν οικογένειες.

«Θέλω να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί, όχι μόνο εσείς που κάνετε αυτές τις ερωτήσεις γιατί αναγκάζεστε λόγω της δουλειάς σας να γράψετε για τα νέα αυτού του τύπου που έχουν να κάνουν με προσωπικότητες και τις ζωές των δημόσιων προσώπων. Είναι οικογένειες από πίσω, παιδιά, άντρες και γυναίκες που έχουν χτίσει όνειρα και για τους δικούς της λόγους τα αναθεωρούν.

Εγώ έχω να πω ότι οι συνάδελφοί είναι μέλη της οικογένειάς μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να προστατευτούν, κάντε το κι εσείς. Υπάρχουν παιδιά και υπάρχουν και καλοί άνθρωποι πίσω από αυτό», ανέφερε.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ