Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Πενθείς πριν ‘φύγει’»

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Πενθείς πριν ‘φύγει’»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και του «MEGA Καλημέρα» ήταν το πρωί της Τρίτης η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα που με τρομάζουν, προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου.

Κάνω ψυχοθεραπεία και τη θεωρώ απαραίτητη στη ζωή ενός ανθρώπου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιβάλλεται κατά κάποιον τρόπο. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δε δεις εσένα. Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι τόσο αρεστή και ευχάριστη πάντα. Η νεότητα έχει πολύ συγκεκριμένους τρόπους άμυνας στα πράγματα. Μεγαλώνοντας μπορείς να τα διαχειριστείς αλλιώς

Έχουν κανονική εφηβεία οι γιοι μου, προσπαθώ να μπω στη θέση τους. Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι και ‘εσύ αυτά έκανες όταν ήσουν μικρή’, αλλά όταν είσαι μαμά είναι διαφορετικό. Φόβο έχω, είναι σκληρή η κοινωνία, μην βρεθούν στη λάθος στιγμή. Θα ήθελα να μην αγχώνομαι τόσο πολύ εγώ, είναι δικό μου θέμα».

 Νιώθω ότι μέσα μου κουβαλώ τη μητέρα μου. Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Η πορεία μέσα στην ασθένεια ήταν πιο δύσκολη, συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος ‘φεύγει’, πενθείς πριν ‘φύγει’.

Θα επιστρέψω στην τηλεόραση απλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Του χρόνου θα κάνω κάτι, θα είμαι σε κάποια σειρά», ήταν κάποια από τα λόγια της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ