5 πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια που είναι για καιρό μαζί!

5 πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια που είναι για καιρό μαζί!

Από τα πιο δύσκολα κομμάτια μιας σχέσης είναι όταν το ζευγάρι αποφασίσει να συζήσει. Σίγουρα άλλη τριβή υπάρχει όταν περνάτε ένα σαββατοκύριακο μαζί και άλλη όταν είστε μαζί όλη την ώρα. Είναι κάποια πράγματα, όμως, που κάνουν τα ζευγάρια που μένουν μαζί- ή που θα έπρεπε να κάνουν- για να διασφαλίσουν την αρμονία στη σχέση τους.

Φυσικά οι τσακωμοί και οι διαφωνίες θα υπάρξουν, δεν γίνεται να είναι όλα ρόδινα. Αν τώρα ξεκινάς την συμβίωση ή αν θέλεις να βελτιώσεις την συμβίωση με τον σύντροφο σου ρίξε μια ματιά παρακάτω. Είναι μικρά tips που θα βοηθήσουν.

Πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια που μένουν μαζί

Φιληθείτε για 30 δευτερόλεπτα
Μπορεί να σου ακούγεται χαζό, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ένδειξη του “σ’ αγαπώ” και του “σε θέλω” από ένα παθιασμένο φιλί. Πήγαινε κοντά του, κοίταξε τον στα μάτια και φίλησε τον. Σαν να είναι η πρώτη φορά. Ακόμα και έχεις θυμώσει μαζί του. Θα σας φέρει πιο κοντά, θα δώσει νέα φλόγα στη σχέση σας και θα δηλώσει τα συναισθήματα του ενός για τον άλλον χωρίς περιττά λόγια.

Επικοινωνία
Πολύ, πολύ βασικό να επικοινωνείτε. Να γνωρίζετε τι συμβαίνει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ακόμα και αν μερικές φορές δεν είναι εύκολο να συζητάς πράγαματα, προσπάθησε να τα μοιραστείς με τον σύντροφο σου. Το άγχος που τραβάς στη δουλειά, ας πούμε, είναι και αυτό αρκετό μιας και έτσι δείχνεις ότι “μετράς” τον σύντροφο σου στην σχέση σας.

Κάντε κάτι μαζί
Μα θα μου πεις, είμαστε όλη μέρα στο σπίτι. Ναι είστε και για αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε κάτι έξω από τη ρουτίνα. Πηγαίνετε μια βόλτα, μια εκδρομή, δοκιμάστε κάποιο σπορ. Προσπαθήστε να αποκτήσεις αυτή την επικοινωνία και την σύνδεση με τον σύντροφο σου πέρα από την συμβίωση. Στόχος να μάθεις τα όρια του, τις προτιμήσεις του, τι τον κάνει να ενθουσιάζεται.

Κομπλιμέντα
Σε όλους αρέσουν τα κομπλιμέντα όσο και αν τους αρέσει να το παραδέχονται. Και φυσικά το ότι ζεις με κάποιον χρόνια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να του λες πόσο όμορφος, ή γλυκός ή καλός που είναι. Ειδικά σε μια σχέση, είναι σημαντικό να κάνει ο ένας στον άλλον κομπλιμέντα που και που γιατί έτσι διατηρείται το πάθος και το ενδιαφέρον μεταξύ σας. Ανεβαίνει και η διάθεση σας- καλύτερο κομπλιμέντο από το άτομο που αγαπάς δεν υπάρχει.

Γελάστε
Το γέλιο είναι ζωή, είναι ευεξία, είναι χαρά. Το να γελάς με τον σύντροφο σου είναι ευτυχία. Μην μιζεριάζετε. Αυτοσαρκαστείτε, πείτε ανέκδοτα, κάντε βλακείες. Σχέση δεν σημαίνει μόνο υποχρεώσεις και τέλος. Σχέση σημαίνει να περνάς καλά με τον άλλον ακόμα και όταν παρουσιάζονται τα στραβά. Γελάστε με την καρδιά σας γιατί σίγουρα είναι από τα πράγματα που ερωτευτήκατε πάνω ο ένας στον άλλον.

Πηγή: ediva.gr