Αυτή είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στον κόσμο!

Αυτή είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στον κόσμο!

Η Zhou Qunfei που ίδρυσε την Lens Technology, την κατασκευάστρια της οθόνης αφής, είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα της λίστας για το2017, σύμφωνα με το Forbes.

Η εταιρεία της Zhou προμηθεύει την οθόνη αφής για την Apple και πολλές άλλες τεχνολογικές εταιρείες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία της ανέρχεται σε πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην ηλικία των 16 ετών, η Zhou, παράτησε το σχολείο για να εργαστεί σε εργοστάσιο στην πόλη Shenzhen, κάνοντας φακούς παρακολούθησης για περίπου 75p την ημέρα

Η ίδια είχε πει στους New York Times το 2015:

Εργαζόμουν από τις 8 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι και μερικές φορές μέχρι τις 2 το βράδυ.

Δεν ήταν ευχαριστημένη με τις συνθήκες και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει και στέλνοντας μια επιστολή στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου που είχε ως αποτέλεσμα να της προσφέρει μια προαγωγή.

Αυτή είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στον κόσμο!

Όταν το εργοστάσιο έκλεισε, η Zhou δημιούργησε τη δική της εταιρεία από ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Η εταιρεία παρήγαγε ως επί το πλείστον υψηλής ποιότητας φακούς ρολογιών μέχρι την μεγάλη «ευκαιρία» της Zhou, όταν την προσέγγισαν για να κάνουν οθόνες κινητών τηλεφώνων.

Αυτή ήταν η αρχή προς την τεράστια επιτυχία. Τώρα, η Zhou μπορεί να καυχέται ότι είναι μια από τους 56 αυτοδημιούργητους δισεκατομμυριούχους για το 2017.

Πηγή: newmoney.gr