Κινήθηκε νομικά η Πόπη Τσαπανίδου: Ποιος καπηλεύτηκε το όνομά της προκαλώντας «κίνδυνο»

Κινήθηκε νομικά η Πόπη Τσαπανίδου: Ποιος καπηλεύτηκε το όνομά της προκαλώντας «κίνδυνο»

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο. Όσα χρόνια βρίσκεται στην επικαιρότητα, ενημερώνει με συνέπεια και ακρίβεια το κοινό της, γεγονός που την έχει καταξιώσει ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου.

Η δημοσιογράφος του Star διατηρεί μάλιστα ένα από τα πιο δραστήρια προφίλ στα social media. Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι, οι οποίοι έφτιαξαν σελίδα στο Facebook με το όνομα της ώστε να προωθήσουν προϊόντα.

Η Πόπη Τσαπανίδου φυσικά και δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα, καθώς κινήθηκε νομικά για τα συγκεκριμένα άτομα, απευθυνόμενη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και καταθέτοντας μήνυση. Αναλυτικά ενημέρωσε για τις εξελίξεις αυτές τους διαδικτυακούς φίλους της, γράφοντας:

«Αγαπητοί φίλοι

πρόσφατα ενημερωθηκα μετα απο μηνυματα σας στο inbox και στο messenger πως εχει δημιουργηθει μια σελιδα στο facebook στο δικο μου ονομα μεσω της οποιας ανεβαινουν sponsored posts διαφημιστικα για πωλησεις serum και διαφόρων άλλων “ματζουνιών”

Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views.

Μόλις το έμαθα απευθύνθηκα αμέσως στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ με τη βοήθεια της δικηγόρου μου κας Ariadni Nouka B.

Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτήδειων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου ειναι πια στα χερια των αρμοδιων διωκτικων αρχων.»

Πηγή: peoplegreece.com