ΕΛΕΟΣ: Γονείς τέρατα έβαλαν τιμωρία στο μπαλκόνι για 15 ώρες το παιδάκι τους

ΕΛΕΟΣ: Γονείς τέρατα έβαλαν τιμωρία στο μπαλκόνι για 15 ώρες το παιδάκι τους

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στις Βρυξέλλες ένα αγοράκι 6 ετών στο οποίο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επιβλήθηκε τιμωρία παραμονής 15 ωρών στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, το αγόρι υποχρεώθηκε να μείνει εκτεθειμένο στο μπαλκόνι – και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη βελγική πρωτεύουσα – από τις 5 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, επειδή πήγε μόνο του να φάει στην κουζίνα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της βελγικής εισαγγελίας, «εντός του διαμερίσματος βρισκόταν και η δίδυμη αδελφή του αγοριού, μαζί με τη μητέρα (31 ετών) και τον πατριό (21 ετών)». Το κοριτσάκι νοσηλεύεται και αυτό, καθώς φέρει (όπως και ο αδελφός της) εμφανή σημάδια κακοποίησης και υποσιτισμού.

Η Γαλλίδα μητέρα του και ο Βέλγος πατριός του τέθηκαν αμφότεροι υπό κράτηση και κατηγορούνται για «βασανιστήρια ανηλίκων». Άνδρες των Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης βρήκαν το αγόρι αναίσθητο, με υποθερμία και εμφανή υποσιτισμό, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας, ενώ ο πατέρας ομολόγησε χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της πράξης και η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες.