Έφυγε από τον ΑΝΤ1, βρέθηκε στην Κρήτη να δουλεύει σε μίνι μάρκετ, ενώ αγόρασε και μοσχάρι!

Έφυγε από τον ΑΝΤ1, βρέθηκε στην Κρήτη να δουλεύει σε μίνι μάρκετ, ενώ αγόρασε και μοσχάρι!

Τον γνωρίσαμε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 ως παρουσιαστή του αθλητικού δελτίου ειδήσεων. Το 2015 δέχτηκε μείωση μισθού με αποτέλεσμα να φύγει από τον σταθμό. Τότε, πήρε την απόφαση να γυρίσει εντελώς σελίδα στη ζωή του και να πάει στην Κρήτη.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Καψή, ο οποίος ανάρτησε στο instagram ένα μοσχάρι και έγραψε: «Το νέο μέλος της οικογένειας». Έτσι, επικοινωνήσαμε μαζί του, προκειμένου να μάθουμε για τη νέα ζωή του.

Κυριάκο, είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό ζεις στα μαγευτικά Χανιά. Πως περνάς εκεί;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνέντευξη. Νομίζω ότι όποιος έχει επισκεφθεί τα Χανιά, μόνο καλά περνάει. Βέβαια, άλλο είναι να έρχεται για  διακοπές και άλλο να ζει μόνιμα. Θέλω λοιπόν να πω, ότι είναι υπέροχα ακόμη και τον χειμώνα και έχεις πολλές επιλογές».

Με τι ασχολείσαι τελευταία; Είδαμε μία δημοσίευσή του στο instagram με ένα μοσχάρι…

«Κοιτάξτε, φυσικά τη δημοσιογραφία δεν την αφήνω, έχει εξελιχθεί σε χόμπι μου. Παραμένω υπεύθυνος τύπου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, διδάσκω στο ΙΕΚ MORFI του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ κάνω κι άλλα πράγματα παράλληλα. Αυτή την περίοδο, εργάζομαι σε ένα 24ωρο μίνι μάρκετ για να συμπληρώνω το εισόδημά μου και επίσης πριν λίγες ημέρες, αγοράσαμε ένα μοσχάρι με έναν πολύ καλό μου φίλο. Ελπίζουμε να αποδειχθεί κερδοφόρο και να έρθουν κι άλλα μοσχάρια στη συνέχεια, να γίνουμε πολλά»

Η Αθήνα και η τηλεόραση δεν σου λείπουν; Γιατί έφυγες; Πολλοί ξαφνιάστηκαν όταν αποχώρησες από το καλύτερο μαγαζί και μέσα σε περίοδο κρίσης…

«Η Αθήνα δεν μου λείπει. Τα μόνα πράγματα που μου λείπουν από την Αθήνα, είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Τώρα όσο αφορά την τηλεόραση, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει. Αυτό που μου λείπει είναι το ρεπορτάζ στο γήπεδο. Το ξέρω ότι πήρα μία μεγάλη απόφαση που δύσκολα θα έπαιρνε κάποιος αλλά ήμουν συνειδητοποιημένος. Τα τελευταία χρόνια, ότι με χαλάει το αλλάζω αν μπορώ. Άλλωστε, ο κάθε άνθρωπος ορίζει όπως θέλει την ευτυχία του. Κάποιοι είναι ευτυχισμένοι αν δουν τον εαυτό τους στο γυαλί και κάποιοι με άλλα πράγματα. Εμένα για παράδειγμα μου αρέσει να παίζω, να ψαρεύω, να είμαι με το σκύλο μου και γενικότερα με τα ζώα, να ασχολούμαι με τη μουσική και πολλά άλλα. Στον ΑΝΤ1 πέρασα υπέροχα αυτά τα 15 χρόνια. Έμαθα πολλά, έκανα φίλους, ταξίδια. Όμως, είχε έρθει η ώρα του αποχωρισμού. Ήθελα να κάνω μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Σκεφτόμουν το εξωτερικό και τα Χανιά. Επέλεξα τα Χανιά διότι μου αρέσουν, έχω συγγενείς και φίλους. Είπα λοιπόν ας πάω και βλέπουμε»

Μήπως είσαι ερωτικός μετανάστης; Είδαμε και μία κοπέλα στο instagram…

«Είναι η Αμαλία και είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Προέκυψε αφότου ήρθα και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε περισσότερα διότι δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο αυτά…»

Έχεις κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή σου;

«Είχαμε προγραμματίσει να αρραβωνιαστούμε τώρα 26 Αυγούστου αλλά κάποιοι σοβαροί λόγοι μας οδήγησαν στην αναβολή. Αν όλα πάνε καλά, θα παντρευτούμε το χρόνου τον Σεπτέμβριο».

Δηλαδή έχεις κάνει πρόταση και δαχτυλίδι;

«Της έκανα έκπληξη στα γενέθλια μου. Μόλις έσβησα τα κεράκια στην τούρτα, έβγαλα από την τσέπη μου ένα δαχτυλίδι και της έδωσα. Βέβαια, δεν πρόλαβα να της πως κάτι και είπε το ‘’ΝΑΙ’’»

Και πως το πήρε; Οι δικοί της τι είπαν; Ξέρουμε ότι είναι παραδοσιακοί στην Κρήτη…

«Συγκινήθηκε, όπως και οι δικοί της που δεν γνώριζαν κάτι. Ήταν όλα πολύ όμορφα διότι όλα πήγαν στραβά. Για παράδειγμα θέλαμε να κάτσουμε έξω και έβρεχε ασταμάτητα. Πάμε μέσα και γίνεται διακοπή ρεύματος. Αυτά όμως θα θυμόμαστε…».

Τι άλλο σχεδιάζεις για το μέλλον; Αν δεχτείς κάποια καλή επαγγελματική πρόταση από την Αθήνα θα επιστρέψεις;

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν θέλω να επιστρέψω. Αν η πρόταση είναι πολύ καλή, θα το σκεφτώ. Τώρα για τα σχέδια δεν θέλω να πω κάτι διότι ότι σχεδιάζουμε συνήθως χαλάει. Έχω ανοιχτά τα αυτιά μου, κάνω συνεχώς συζητήσεις και αν προκύψει κάτι αξιόλογο, τότε θα ασχοληθώ».

Έφυγε από τον ΑΝΤ1, βρέθηκε στην Κρήτη να δουλεύει σε μίνι μάρκετ, ενώ αγόρασε και μοσχάρι!

Πηγή: topontiki.gr