Αηδία: Μαθητές έδωσαν γλυκά στην καθηγήτρια με το σπέρμα τους!

Αηδία: Μαθητές έδωσαν γλυκά στην καθηγήτρια με το σπέρμα τους!

Απίστευτο!

Οι μαθητές Γυμνασίου από τις ΗΠΑ ανακάτεψαν το σπέρμα τους με γλάσο κατά την διάρκεια του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας και στη συνέχεια έβαλαν την… γαρνιτούρα στα γλυκά και τα έδωσαν στην δασκάλα για να δοκιμάσει.

Το αηδιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο της Ομάχα. Κατά την διάρκεια του μαθήματος είχε ζητηθεί από τα παιδιά να γλασάρουν το γλυκό από σφολιάτα που είχαν ετοιμάσει νωρίτερα, τα τρία αγόρια ζήτησαν από την δασκάλα τους να τους επιτρέψει να πάνε στην τουαλέτα.

Εκεί, πιστεύεται ότι ανακάτεψαν το σπέρμα τους με το γλάσο που μετέφεραν στα δοχεία τους, προτού τελικά επιστρέψουν στην τάξη για να ολοκληρώσουν το γλυκό, όπως τους είχε ζητηθεί.

Η δασκάλα οικιακής οικονομίας συνειδητοποίησε ότι κάτι πήγαινε στραβά κατά τη διάρκεια της δοκιμής των γλυκισμάτων, ενώ τις υποψίες της επιβεβαίωσε μια άλλη μαθήτρια, η οποία είχε ακούσει τα τρία αγόρια να μιλούν ψιθυριστά για αυτό που είχαν κάνει.

Λίγη ώρα αργότερα, δύο από τους μαθητές υπέκυψαν στις πιέσεις της διεύθυνσης του σχολείου και ομολόγησαν την κακόγουστη φάρσα τους, ενώ ο τρίτος συνεχίζει να αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα έχει κατάσχει τα σύνεργα μαγειρέματος και των τριών αγοριών, εις βάρος των οποίων έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Πέραν όμως από τις ποινικές κυρώσεις που αντιμετωπίζουν οι τρεις έφηβοι, θα υπάρξει και αυστηρή τιμωρία από το σχολείο τους, όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του το Γυμνάσιο Γουέστσαϊντ.