Τα νέα του Πέτρου Πολυχρονίδη για την υγεία του μικρού Βαγγέλη που παλεύει για τη ζωή του

Τα νέα του Πέτρου Πολυχρονίδη για την υγεία του μικρού Βαγγέλη που παλεύει για τη ζωή του

Πριν λίγο καιρό, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, είχε ξεκινήσει μια τεράστια εκστρατεία στα social media για τον βαφτισιμιό του, ώστε να μαζευτούν χρήματα για να κάνει μια ειδική θεραπεία στο εξωτερικό.

Η περιπέτεια του μικρού Βαγγέλη, συγκίνησε χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα ο 5χρονος να ταξιδέψει ως την Νέα Υόρκη και να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες.

Σήμερα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε μία φωτογραφία του μικρού Βαγγέλη, από το νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η πρώτη φάση της θεραπείας ολοκληρώθηκε επιτυχημένα.

«Μια λεβεντιά, ένα ομορφόπαιδο που αγαπήσατε πολύ, μου έστειλε χαιρετισμούς, φιλιά, αγάπη και μια φωτο από τη Νέα Υόρκη και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Ο Βαγγελάκης συμπλήρωσε 40 ημέρες στις ΗΠΑ και η πρώτη φάση της θεραπείας του στο παιδοογκολογικό του Memorial ολοκληρώθηκε επιτυχημένα. Μπορεί να ήταν επίπονη αλλά… δεν μασάμε εμείς από τέτοια. Έχουμε 15 εκ. φίλους να μας απαλύνουν τον πόνο με το ενδιαφέρον τους και την αγάπη μου μας στέλνουν», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο παρουσιαστής, είχε απευθύνει έκκληση σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταβεί ο μικρός Βαγγέλης στο νοσοκομείο Μemorial των ΗΠΑ για θεραπεία.

Η ιστορία του Βαγγέλη διαδόθηκε στο διαδίκτυο και ο καθένας στήριξε όπως μπορούσε, άλλοι με μια απλή κοινοποίηση, άλλη με λίγα χρήματα από το υστέρημά τους, άλλοι με περισσότερα.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 500.000 ευρώ και μάλιστα σε χρόνο – ρεκόρ όπως είχε ανακοινώσει η οικογένεια του Βαγγέλη μέσω της σελίδας που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό στο facebook.

Πηγή: protothema.gr