Πήγε με τον γιο της και πάρκαρε στη θέση αναπήρων: Την έκαναν «σκουπίδι» αλλά ήταν λάθος…

Πήγε με τον γιο της και πάρκαρε στη θέση αναπήρων: Την έκαναν «σκουπίδι» αλλά ήταν λάθος…

Η Colleen Stice, μια εργαζόμενη μητέρα από την Tulsa, πήρε πρόσφατα τον 4χρονο γιο της Rowan στο πολυκατάστημα Target.

Όταν οι δυο τους βγήκαν από το κατάστημα, η Colleen ήταν έκπληκτη όταν είδε μια σημείωση που είχε αφήσει ένας άγνωστος στο αυτοκίνητό της. Είχε μια όμορφη ημέρα μέχρι που είδε το χειρόγραφο σημείωμα.

1note5-685x685

“Σας είδαμε να παρκάρετε στη θέση στάθμευσης αναπήρων και να βγαίνετε με ένα μικρό παιδί. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παρκάρετε εκεί! Αυτή η θέση είναι για τους ανθρώπους με αναπηρία! Ντροπή σας!”

Αλλά το ότι η Colleen δεν έμοιαζε με άτομο με αναπηρίες, δεν σημαίνει πως δεν είχε την κατάλληλη σήμανση στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

rndr_670x377

Εκείνο το βράδυ, η Colleen θύμωσε και μπήκε στο Facebook για να γράψει μια δημόσια απάντηση στον αγενή τύπο. Το post της έχει ξεπεράσει τις 2.000 κοινοποιήσεις.

“Παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας πω τι δεν έχετε δει. Δεν έχετε δει ότι ο Rowan, ο οποίος γίνεται τεσσάρων ετών σε δύο ημέρες δεν μπορεί να κάνει πολλά βήματα κάθε φορά που περπατάει. Δεν έχετε δει ότι δεν μπορεί να ισορροπήσει για να περπατήσει σωστά. Δεν έχετε δει ότι η αναπηρική καρέκλα του είναι στο σπίτι, επειδή εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε είχε, το μαξιλάρι της έπρεπε να αφαιρεθεί και να πλυθεί. Δεν έχετε δει ότι τον είχα ήδη σηκώσει στα δύο καταστήματα που δεν έχουν καροτσάκια. Δεν έχετε δει ότι το πιο κοντινό σημείο πάρκινγκ που δεν ήταν για ανάπηρους ήταν πολύ μακριά, και γι’ αυτό επέλεξα να χρησιμοποιήσω το πάρκιγνκ αναπήρων.”

Η Colleen δίνει επίσης κάποιες συμβουλές σε όποιον επιθυμεί να ντροπιάσει έναν ξένο που χρησιμοποιεί τους χώρους αναπήρων. “Δεν με ξέρετε, και δεν ξέρετε και το επόμενο άτομο που θα δείτε στο πάρκινγκ αναπήρων. Μην τον ντροπιάσετε. Δεν τον ξέρετε. Να είστε ευγενικοί.”

“Μην βγάλετε ξανά λανθασμένα συμπεράσματα. Ποτέ δεν ξέρετε τι σταυρό κουβαλάει ένας άνθρωπος.”