Τραγικό φινάλε για εξαφανισμένη έγκυο καθηγήτρια

Τραγικό φινάλε για εξαφανισμένη έγκυο καθηγήτρια

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της αγνοούμενης εκπαιδευτικού. Βρέθηκε θαμμένη πρόχειρα σε δασική έκταση, ενώ ως δράστης συνελήφθη ο φίλος της. Ο ίδιος που μπροστά στις κάμερες έκλαιγε με λυγμούς.

Η 31χρονη καθηγήτρια στο επάγγελμα ήταν έγκυος όταν χάθηκαν τα ίχνη της.

Το σώμα της άτυχης γυναίκας ανακαλύφθηκε σε αυτοσχέδιο ρηχό τάφο μέσα σε δάσος, ενώ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας, ο θάνατός της είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Τα ίχνη της αστυνομίας της κομητείας Μοντγκόμερι στο Μέριλαντ την οδήγησαν στον φίλο του θύματος.  Αυτό ήταν έκπληξη πρώτου μεγέθους, καθώς ο Τάιλερ Τεσιέρ μόνο υποψίες δεν είχε κινήσει.

Στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια που του έπαιρναν συνέντευξη δήλωνε απελπισμένος από την εξαφάνιση της αγαπημένης του.  Η όψη του ήταν θλιμμένη και τα μάτια του έτρεχαν τα δάκρυα ποτάμι.

Μόλις τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, είχε καλέσει ο ίδιος τις κάμερες και έχοντας τους ντέντεκτιβ δίπλα του, απηύθυνε δημόσια έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό για το πού μπορεί να βρίσκεται η Λάουρα, να μιλήσει στις αρχές.

Η άτυχη 31χρονη δίδασκε στο Λύκειο Γουάιλντ Λέικ του Κολούμπια και όλοι ανησύχησαν όταν δεν πήγε στο σχολείο, ούτε απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις συναδέλφων και του πατέρα της.

Ο Τεσιέρ ομολόγησε την πράξη του και ανέφερε ως αιτία την διαφωνία με τη φίλη του, η οποία ήθελε να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.