«Λύγισε» η Άντζελα Δημητρίου στο γάμο της κόρης της: «Δεν έχω κάτι άλλο, συγγνώμη. Χίλια συγγνώμη»

«Λύγισε» η Άντζελα Δημητρίου στο γάμο της κόρης της: «Δεν έχω κάτι άλλο, συγγνώμη. Χίλια συγγνώμη»

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, μετά από δέκα χρόνια σχέσης είπε το πολυπόθητο «ναι» στον αγαπημένο της Φώτη Λιώση και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ντύθηκε νυφούλα. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναού του Αγίου Νικολάου στην Γλυφάδα. Δίπλα στο ζευγάρι ήταν συγγενείς, καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Η κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό βρέθηκε στο σπίτι της λαϊκής τραγουδίστριας και κατέγραψε την προετοιμασία της νύφης. Η Άντζελα Δημητρίου ευχήθηκε στην κάμερα για την κόρη της και προσπάθησε να κρύψει τη συγκίνισή της, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη γιατί σ’ αυτό το σπίτι ήταν ούτε ενός έτους και μου φεύγει από εδώ νύφη. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα ευτυχισμένη, να την αγαπάει ο Φώτης και να μην την στεναχωρεί ποτέ. Να είμαι καλά και να δω και από την κόρη μου εγγονάκια. Η ώρα η καλή», είπε και συνέχισε με τρεμάμενη φωνή «Πάντα ευτυχισμένη… Δεν έχω κάτι άλλο, συγγνώμη. Χίλια συγγνώμη!» είπε με γεμάτα δάκρυα μάτια και αποχώρησε από την κάμερα.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: peoplegreece.com