Σπάνια εξομολόγηση της Αθηνάς Ωνάση για την μητέρα της: «Ήθελα να ήταν εδώ»

Σπάνια εξομολόγηση της Αθηνάς Ωνάση για την μητέρα της: «Ήθελα να ήταν εδώ»

Αντίθετη εικόνα από εκείνη που κατά καιρούς παρουσιάζουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου φαίνεται πως έχει η Αθηνά Ωνάση, η οποία, δεν κρύβει το πόσο της έχει στοιχίσει ο θάνατος της μητέρας της, Χριστίνας, παρά το ότι έχουν περάσει 29 χρόνια.

Πίσω από τη μάσκα της σκληρής γυναίκας βρίσκεται ένα τρυφερό κορίτσι, που δεν του λείπει τίποτα άλλο εκτός από την μητέρα του, την οποία έχασε, με τραγικό τρόπο, όταν ήταν 4 ετών.  Χαρακτηριστικό είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη ζωή της Αθηνάς, ότι ακόμα και σήμερα επαναλαμβάνει τη φράση «ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ!».

Η εν λόγω φράση ειπώθηκε πρώτη φορά δημόσια πριν από δύο χρόνια, όταν η «χρυσή κληρονόμος» είχε δώσει συνέντευξη στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair: «εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου… Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό!».

Πηγή: peoplegreece.com