Η Carla Bruni στην Ελλάδα: Οι δηλώσεις της και ο μοναδικός Έλληνας που ζήτησε στο καμαρίνι της

Η Carla Bruni στην Ελλάδα: Οι δηλώσεις της και ο μοναδικός Έλληνας που ζήτησε στο καμαρίνι της

Έναν και μόνο Έλληνα ζήτησε η Carla Bruni στο καμαρίνι της – Ποιος ήταν αυτός;

Στην Ελλάδα βρέθηκε η Carla Bruni μαζί με τον σύζυγό της με σκοπό να παρουσιάσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

Η σύζυγος Sarkozy μάγεψε το κοινό το βράδυ της Δευτέρας στο «Παλλάς», με την ίδια να παραδέχεται πως είναι τρομερά συγκινημένη που βρίσκεται στη χώρα μας.

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να έρθουμε στην Ελλάδα και να δώσω το πρώτο μου show εδώ. Ο άντρας μου -δεν ξέρω αν το γνωρίζετε- αλλά είναι Έλληνας. Έτσι υπάρχει λίγο ελληνικό αίμα στα παιδιά μου. Γι’ αυτό το λόγο είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ», δήλωσε το εκρηκτικό μοντέλο καθιστώντας σαφή την αγάπη της για την Ελλάδα.

Αυτό που έκανε εντύπωση στο κοινό που έδωσε το «παρών» στο θέατρο «Παλλάς» είναι η επιθυμία της Bruni να δει έναν και μόνο Έλληνα μετά την εμφάνισή της. Τον κάλεσε, μάλιστα, η ίδια να εμφανιστεί στη βραδιά, δίνοντας εντολή να τον αφήσουν να περάσει στο καμαρίνι της.

Ποιος ήταν αυτός; Ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Περίμενε όλος ο κόσμος και λένε έχουμε διαταγή από την κυρία Bruni, μόνο ο κύριος Κωστέτσος να περάσει μέσα. Είμαι τρομερά συγκινημένος. Ήταν απίστευτη στη σκηνή. Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα. Και αυτή και ο Σαρκοζί λατρεύουν την Ελλάδα.

Χθες το βράδυ την ώρα που περπατούσα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν εκείνη να μου πει αν θα έρθω να τη δω και ότι θα είναι αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα. Ήταν συγκινητικότατο. Με την Κάρλα δουλέψαμε μαζί πριν 24 χρόνια, μου είπε πως ην έσωσα γιατί της έδωσα ρούχα να πάει στην Anna Wintour», είπε ο γνωστός σχεδιαστής στις κάμερες.

Συμπέρασμα; Δεν ξεχνά η Carla…

Πηγή: dailymedia.gr