Διαζύγιο για την Ειρήνη Σκλήβα μετά από 16 χρόνια γάμου

Διαζύγιο για την Ειρήνη Σκλήβα μετά από 16 χρόνια γάμου

Προς συναινετικό διαζύγιο οδεύει ο γάμος της Ειρήνης Σκλήβα με το Νίκο Χυδήρογλου σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της Espresso. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 16 χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί μία κορούλα, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να χωρίσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες αφού επισκέφτηκε το γραφείο του δικηγόρου του στο κέντρο της Αθήνας. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες στην κοσμική Αθήνα. Αφορμή στάθηκε σε πρώτη φάση το γεγονός ότι εκείνος εθεάθη να κάνει διακοπές με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού χωρίς της Μις Κόσμος 1996. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί αφού το ζευγάρι παραθέριζει πάντα μαζί. Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κανένας δεν πήρε θέση για φημολογία περί χωρισμού κάνοντάς την να φουντώνει ακόμα περισσότερο.

Οι δυο τους επέλεγαν πάντα σε αυτά τα 16 χρόνια να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τη ζωή τους και σπάνια απασχολούσαν τα media. Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στην Espresso, επιθυμία και των δύο είναι η λύση του γάμου να γίνει ήρεμα και πολιτισμένα, με σεβασμό και κατανόηση καθώς απόλυτη προτεραιότητά τους είναι η κόρη τους.

Πηγή: peoplegreece.com