Συγκίνηση με τη Χρονοπούλου: Σηκώνεται όρθια από το αναπηρικό καροτσάκι και αποθεώνεται (vid)

Συγκίνηση με τη Χρονοπούλου: Σηκώνεται όρθια από το αναπηρικό καροτσάκι και αποθεώνεται (vid)

Πέρασαν σχεδόν 50 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας «Γοργόνες και μάγκες» στον κινηματογράφο, με την Μαίρη Χρονοπούλου στο ρόλο της δυναμικής «Φλώρας».

Σήμερα το ίδιο σενάριο μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι στο ανακαινισμένο θέατρο Broadway και χθες βράδυ έκανε επίσημη πρεμιέρα.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο ελληνικό μιούζικαλ που μας ταξιδεύει στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκε και η Μαίρη Χρονοπούλου για να απολαύσει από κοντά το έργο και την διάδοχό της… Ζέτα Δούκα (σε έναν από τους αγαπημένους ρόλους της καριέρας της).

Η πιο συγκινητική στιγμή, ήταν στο τέλος της παράστασης, όταν η Ζέτα Δούκα και ο Γιάννης Πλούταρχος διέκοψαν την παράσταση, κατέβηκαν από τη σκηνή και της έδωσαν το μικρόφωνο να τραγουδήσουν μαζί.

Δείτε το βίντεο από το σάιτ της Χριστίνας Πολίτη:

Στο τέλος της παράστασης η Μαίρη Χρονοπούλου, υποβασταζόμενη, χαιρέτισε και υποκλίθηκε στο κοινό που την αποθέωσε:

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για την επιλογή της Ζέτας Δούκα για το ρόλο που είχε υποδυθεί και η ίδια στην ταινία.

«Τη Ζέτα Δούκα θα διάλεγα και εγώ αν έκανα κάστινγκ. Αν μου έλεγαν διάλεξε ηθοποιούς, για το ρόλο μου θα διάλεγα τη Ζέτα Δούκα» δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου, για την οποία η Μαρία Κορινθίου αποτέλεσε θετική έκπληξη επίσης: «Δεν την περίμενα τόσο καλή. Επειδή είναι καρακουκλάρα, πληθωρική, δεν την περίμενα να σουμπρετίζει τόσο καλά. Έχοντας υπόψην μου και την Καραγιάννη που τότε είχε κλέψει την παράσταση. Ήταν πάρα πολύ καλή η Καραγιάννη.»

Πηγή:iefimerida.gr