Ο Τάκης Σπυριδάκης εξομολογείται για την μάχη του με τον καρκίνο: «Zήτησα απλώς να δω τα παιδιά μου…»

Ο Τάκης Σπυριδάκης εξομολογείται για την μάχη του με τον καρκίνο: «Zήτησα απλώς να δω τα παιδιά μου…»

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την «μάχη» του με τον καρκίνο προχώρησε ο Τάκης Σπυριδάκης, περιγράφοντας τον τρόπο που το έμαθε, αλλά και τις ημέρες που έμεινε στο νοσοκομείο.

«Ένα χρόνο πριν έμαθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα κάποια συμπτώματα με την έννοια του ότι δεν μπορούσα να φάω καλά. Πίστευα ότι ήταν ένα σύμπτωμα από τη δουλειά μας, το άγχος μας, αλλά τι άγχος. Έκανα μια δουλειά στο θέατρο που πήγαινε εξαιρετικά καλά και πάει ακόμα. Δεν πήγα στον γιατρό. Με την επιμονή της πρώην συζύγου μου, που διατηρούμε μια εξαιρετική σχέση, πήγα σε ένα γιατρό που μου ανακοίνωσε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει», περιέγραψε, στο Late Night Με Τον Γιώργο Λιάγκα, ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «του είπα ότι είμαι μεγάλος άνθρωπος και θα ήθελα να μην μιλάμε περιφραστικά, να μην μιλάμε με μισόλογα και να μου πει ότι είναι για να ξέρω κι εγώ τι να κάνω και να πάρω τις αποφάσεις μου. Πήρα τη γυναίκα μου και πήγαμε σε ένα μπαράκι, χτύπησα τέσσερα ουίσκι απανωτά, κάπνισα κι ένα πακέτο τσιγάρα και είπα από μέσα μου μερικά πράγματα, δεν τα εξομολογήθηκα σε κανέναν. Όταν πήγα σπίτι, ζήτησα απλώς να δω τα παιδιά μου, να κάνουμε μια κουβέντα για να μην τους έρθει απότομα».

«Πενήντα δύο μέρες μέσα στο νοσοκομείο, τα είδα όλα! Εκείνο που με έκανε πολλές φορές να δακρύσω ήταν οι συνάδελφοι που ήταν δίπλα μου. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν συνέχεια εκεί, καθόταν σε μια καρέκλα ο άνθρωπος και ξενυχτούσε, που μέχρι τότε είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ήταν συγκινητικό, που μάλλον σημαίνει πως όλα αυτά τα χρόνια κάτι καλό έχω κάνει σε αυτό τον χώρο», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός:

Πηγή: peoplegreece.com