Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο λόγος που τον τελευταίο καιρό βλέπεται με τον άντρα της μόνο τα Σαββατοκύριακα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο λόγος που τον τελευταίο καιρό βλέπεται με τον άντρα της μόνο τα Σαββατοκύριακα

Βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, το βράδυ νιώθει ερείπιο, αλλά το πρωί ξυπνά με χαρά και είναι γεμάτη διάθεση στο πρωινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογείται στοPeople ότι περιμένει ανυπόμονα αυτές τις εορταστικές ημέρες για να μαζευτούν γύρω από το πιάνο, όπου ο Θέμης, εκτός από τα κάλαντα, θα παίξει και την παραγγελιά των δύο θυγατέρων του… «Όταν θα πάω, κυρά μου, στο παζάρι».

Ευτυχισμένη οικογένεια…

Βέβαια, δεν θέλω να τα περιγράφω και ιδανικά. Αυτό συμβαίνει όταν είμαστε και οι τέσσερις, μόνο τα Σαββατοκύριακα. Ο μπαμπάς είναι απασχολημένος, ειδικά τώρα με τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ήταν ένα διάστημα δύσκολο. Γι’ αυτό περιμένουμε ανυπόμονα τα Χριστούγεννα.

Δίνετε και ραντεβού με post it στο ψυγείο;

Επειδή αυτό το διάστημα οι δυνάμεις μου είναι περιορισμένες, κοιμάμαι τις καθημερινές γύρω στις 22.30. Αν ο Θέμης έχει δύσκολη ημέρα στο γραφείο, επιστρέφει εκείνη την ώρα. Οπότε υπάρχουν και μέρες που μιλάμε για λίγο και κοιμάμαι αμέσως μετά. Μόνο τα Σαββατοκύριακα προλαβαίνουμε να τα περνάμε παρέα.

Αισθάνεσαι βαριά; Ξυπνάς με την ίδια ευκολία;

Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν ξυπνάω εύκολα. Αλλά ισχύει πως νιώθω τις δυνάμεις μου πιο περιορισμένες λόγω της εγκυμοσύνης. Νιώθω πως λαχανιάζω εύκολα… Εγώ, που δεν κοιμόμουν ποτέ το μεσημέρι, πλέον θα το κάνω, γιατί νιώθω πως το έχω ανάγκη. Έτσι, μετά τη δουλειά πηγαίνω σπίτι, για να κοιμηθώ λίγο, πριν πάρω τα κορίτσια από το σχολείο. Το βράδυ νιώθω ερείπιο. Αλλά το πρωί ξυπνάω με μεγάλη όρεξη.

Έχει μεγαλώσει η κοιλιά, είσαι στον πέμπτο μήνα πλέον;

Ναι, έχω μπει στον πέμπτο.

Πηγή: peoplegreece.com