Η πληρωμένη απάντηση της Μελάνια στην «ερωμένη» του Τραμπ!

Η πληρωμένη απάντηση της Μελάνια στην «ερωμένη» του Τραμπ!

Ο συγγραφέας Michael Wolff, ο οποίος έχει γράψει τη βιογραφία του Τραμπ Fire and Fury, υπονόησε σε συνέντευξή του ότι ο πρόεδρος της Αμερικής έχει ερωμένη και μάλιστα μέσα στον Λευκό Οίκο.

Αν και δεν αποκάλυψε το όνομα της γυναίκας που εργάζεται στον Λευκό Οίκο και φέρεται να έχει παράνομη σχέση με τον Τραμπ, το κλίμα είναι ήδη βαρύ για την «απατημένη» Μελάνια.

Με αφορμή τον ένα χρόνο από την ορκωμοσία του Τραμπ στη θέση του προέδρου της Αμερικής, η Μελάνια ανέβασε ένα ποστ στα social media, το οποίο θεωρήθηκε ευθεία αιχμή προς τον σύζυγό της. Οχι τόσο για το κείμενο που έγραψε αλλά για τη φωτογραφία που επέλεξε να το συνοδεύσει.

«Αυτό ήταν ένα έτος γεμάτο υπέροχες στιγμές. Νιώθω τυχερή που γνώρισα τόσο πολλούς ανθρώπους από την υπέροχη χώρα μας και από όλο τον κόσμο!» έγραψε η Πρώτη Κυρία στο twitter ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την ορκωμοσία.

Ομως, η Μελάνια δεν επέλεξε να τουιτάρει μια φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της, αλλά με έναν στρατιώτη που τη συνόδευσε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.

View image on Twitter

This has been a year filled with many wonderful moments. I’ve enjoyed the people I’ve been lucky enough to meet throughout our great country & the world! ??

Aυτή η επιλογή της Μελάνια ερμηνεύτηκε ως μια κίνηση δυσαρέσκειας προς τον σύζυγό της, δείχνοντας σε όλους ότι όσο δεν την υπολογίζει εκείνος, άλλο τόσο δεν τον υπολογίζει εκείνη.

Reuters

Πηγή: thetoc.gr