Ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας του: «Παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι»

Ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας του: «Παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι»

Για δεύτερη συνεχή ημέρα ο Κρατερός Κατσούλης απουσιάζει από το πλατό του «Στη φωλιά των Κου Κου» και σήμερα μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Όπως σας ενημερώσαμε χθες αποκλειστικά, ο ηθοποιός έχει πρόβλημα με τη δισκοκήλη του που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Κρατερός βγήκε στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Έπαθα μία οξεία οσφυαλγία που παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι και μούδιασε», είπε αρχικά για το περιστατικό, το οποίο επιδεινώθηκε μετά τη διπλή του παράσταση στο θέατρο.

«Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την παράσταση πήγα στο νοσοκομείο, έκανα μια μαγνητική, διαπιστώθηκε το πρόβλημα, έκανα μια ένεση κορτιζόνης και μετά οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε μέχρι να περάσει αυτό το σύμπτωμα να περιορίσω τελείως τις κινησιολογικές μου δραστηριότητες.

Αυτό με αναγκάζει να απέχω από το θέατρο, όπου θα γίνει μια προσωρινή αντικατάσταση, και δυστυχώς και από την εκπομπή μας. Δεν χρίζει άμεσης επέμβασης, αλλά πρέπει να περάσει αυτό το σύμπτωμα γιατί, καταρχήν, δεν μπορώ να το χειριστώ. Κάνω εντατικές φυσιοθεραπείες και θα επιστρέψουμε δριμύτεροι», συμπλήρωσε.

Μάλιστα φρόντισε να διευκρινίσει πως σε ότι αφορά την θεατρική παράσταση που συμμετέχει πρόκειται να πραγματοποιηθεί εσωτερική αντικατάσταση, με το Μάριο Αθανασίου να παίρνει το δικό του ρόλο.

Πηγή: peoplegreece.com