Η Αννίτα Πάνια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα (Video)

Η Αννίτα Πάνια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα (Video)

Η Αννίτα Πάνια, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Επιτέλους Σαββατοκύριακό” και τη Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα, ύστερα από έξι χρόνια γάμου.

«Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε οικογένεια. Έχουμε το παιδί μας, έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας στον άλλον, έχουμε αγάπη. Είχα την χαρά ο πατέρας του παιδιού μου να είναι ένας άνθρωπος που μετά τη συζυγική σχέση, γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο αγαπημένη και λατρεμένη η σχέση μας…», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά.

Η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε και στον γιο της, Αντρέα, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είμαι καλή μητέρα. Ξέρω ότι λατρεύω τον γιο μου και είναι η καψούρα της ζωής μου. Είναι ο γκόμενός μου. Έχω με το παιδί μου ερωτική σχέση. Πρέπει να σταματήσω να μιλάω γι’ αυτόν όμως γιατί δεν γουστάρει καθόλου και το σέβομαι… Είναι ωραίος, είναι καλός. Έχει πάρει και από εμένα και από τον Νίκο και από όλο μας το σόι που είναι όλοι περίεργοι άνθρωποι. Βασικά είναι cool άτομο… Είναι ένας άνθρωπος 10 χρονών, ο οποίος θα επιλέξει μόνος του αν θέλει να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά το δημόσια ή όχι…».

Πηγή: topontiki.gr