Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η ζωή πολλές φορές δεν μας τα φέρνει όπως θέλουμε!

Όλα άλλαξαν στη  ζωή της Αntonia Panini μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Πριν από δύο χρόνια ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα, συνέπεια του οποίου ήταν να χάσει το πόδι της.

Ήταν Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, όταν ετοιμαζόταν με τον φίλο της να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο για το Ριο ντε Τζανεϊρο. Θα περνούσαν εκεί την Πρωτοχρονιά αλλά δεν πρόλαβαν.

Καθώς έβαζε το τελευταίο σακ βουαγιάζ στο αυτοκίνητό τους, ένα όχημα έπεσε πάνω τους. Ο  φίλος της πρόλαβε να πεταχτεί στο δρόμο, ενώ η κοπέλα ένιωσε το αριστερό της πόδι να συνθλίβεται μεταξύ των δύο οχημάτων. Αποδείχθηκε ότι ο οδηγός ήταν μεθυσμένος.

Εκείνη οδηγήθηκε στο χειρουργείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι της και αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν.

Το σοκ ήταν μεγάλο αλλά η θέληση για ζωή ακόμα μεγαλύτερη.

«Δεν αλλάζω σχέδια. Έχω μπροστά μου μια ζωή ευτυχίας» λέει και το αποδεικνύει. Έχει μια έντονη ζωή, αθλείται, ανεβαίνει σε δέντρα, κάνει ιππασία, ασχολείται με το modeling και δεν έχει προσπαθήσει ούτε μια στιγμή να κρύψει το πρόσθετο μέλος της.

Αντιθέτως, ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με όλες της τις δραστηριότητές της και ενθαρρύνει εκατομμύρια κόσμου με κινητικά προβλήματα να συνεχίσουν τη ζωή τους. Όσο για τους followers της, είναι χιλιάδες.

Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πανέμορφο μοντέλο δίνει μαθήματα ζωής: Έχασε το πόδι της αλλά ζει μέσα στην περιπέτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ)