Τι σημαίνει το μικρό δάχτυλο για την προσωπικότητά σας

Τι σημαίνει το μικρό δάχτυλο για την προσωπικότητά σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν τα δάχτυλα των χεριών σας αποκαλύπτουν στοιχεία για την προσωπικότητά σας; Χωρίς αμφιβολία, τα δάχτυλα έχουν να «πουν» πολλά, ακόμα και το μικρότερο όλων!

Το μικρότερο δάχτυλο των χεριών μας μπορεί να αποκαλύψει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου. Πώς;Εξαρτάται από το ύψος του, δηλαδή αν ξεπερνά είναι ίσο ή πολύ μικρότερο από την τελευταία γραμμή του παράμεσου δαχτύλου, δηλαδή του ακριβώς προηγούμενου.

Αν έρχεται στο ίδιο ύψος με την γραμμή, όπως είναι δηλαδή στο κέντρο της φωτογραφίας, τότε σημαίνει ότι είστε μια προσωπικότητα με μεγάλη καρδιά που σας αρέσει να βοηθάτε τους ανθρώπους. Είστε επαγγελματίας και συνεπής στη δουλειά σας και δεν έχετε πρόβλημα να λειτουργείτε κάτω από συνθήκες πίεσης. Το πρόσωπό σας είναι ιδιαίτερα εκφραστικό, σιχαίνεστε τα ψέματα και κάποιες φορές μπορεί να είστε αλαζονική ή ειρωνική.

Αν το μικρό σας δάχτυλο είναι πιο μικρό από τη γραμμή του παράμεσου, όπως συμβαίνει αριστερά στη φωτογραφία, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Σε αυτήν την περίπτωση, είστε πιο κλειστός χαρακτήρας, αρκετά ευαίσθητος και πιστός σε όσους αγαπάτε. Κρατάτε μυστικά και όταν θέσετε έναν στόχο τον πραγματοποιείται. Μπορεί σε αρκετούς να φαίνεστε αδύναμος χαρακτήρας, όμως είστε απλά ένας άνθρωπος που ψάχνετε τον κατάλληλο για να ανοιχτείτε και σε κρίσιμες καταστάσεις θα φανείτε πιο δυνατοί από όλους.

Από την άλλη μεριά, αν το μικρό σας δάχτυλο  ξεπερνά τη γραμμή του προηγούμενου δαχτύλου, όπως φαίνεται δεξιά στη φωτογραφία, αποκαλύπτονται τα εξής… Σας αρέσει η ασφάλεια, σιχαίνεστε τις εκπλήξεις και διαλέγετε φίλους με προσοχή εφόσον καλύπτουν τα κριτήρια σας. Αγαπάτε την ειλικρίνεια στους ανθρώπους γύρω σας και απαιτείται το σεβασμό. Είστε αυστηροί με τον εαυτό σας αλλά και με τους γύρω σας, δεν φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας, αν όμως χρειαστείτε λέτε δίχως δισταγμό, συγγνώμη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr