Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο και οι δηλώσεις του πατέρα της

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο και οι δηλώσεις του πατέρα της

Μοναδική ευτυχία για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού! Η παρουσιάστρια έφερε χθες βράδυ στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και έκτοτε η ίδια αλλά και ο σύζυγός της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κου Κου» είδαμε τα πρώτα στιγμιότυπα μέσα από το μαιευτήριο, με το Δημήτρη Θεοδωρίδη να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα!

Εκτός όμως των στιγμιοτύπων από το μαιευτήριο, στην εκπομπή μίλησε και ο μπαμπάς της Δούκισσας και παππούς πλέον, Νίκος Νομικός.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ήταν πανευτυχής και συγκινημένος. «Το περίμενε η Δούκισσα πάρα πολύ. Πήγαν προληπτικά πιο νωρίς και όλα πήγαν φυσιολογικά. Έχει ένα πάρα πολύ χαριτωμένο μωρό», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είμαστε πανευτυχείς. Ο Δημήτρης είναι άξιος πατέρας και ήταν όλη τη διάρκεια στον τοκετό, της έδινε κουράγιο και ήταν και αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο».

Τι συνέβη όμως όταν μπήκε ο ίδιος να συναντήσει την κορούλα του; «Είχε αγκαλιά το μικρό και δεν το χόρταινε. Με πιάσαν τα ζουμιά… Καμάρωνε με το μικρό της αγκαλιά. Ο μικρός ήταν αχόρταγος με το που βγήκε!», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: peoplegreece.com