Η ερωτική σχέση Τουρκάλας πεθέρας με τον 27χρονο γαμπρό της οδήγησε σε φόνο

Η ερωτική σχέση Τουρκάλας πεθέρας με τον 27χρονο γαμπρό της οδήγησε σε φόνο

Η 41χρονη πέτρα του σκανδάλου υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε με τον γαμπρό της επειδή την είχε απειλήσει

Μια τραγική ιστορία που μοιάζει να έχει βγει από τηλεοπτικό σίριαλ εξελίχθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Άγκυρα. Πρωταγωνιστής της είναι ένας 27χρονος που διατηρούσε ερωτική σχέση με την πεθερά του και σκότωσε τον θείο της συζύγου του, όταν ο δεύτερος ανακάλυψε το μυστικό του.

Ο παράνομος δεσμός βγήκε αρχικά στην επιφάνεια από τον αδερφό της 21χρονης νύφης, ο οποίος μπήκε κρυφά στον λογαριασμό της 41χρονης μητέρας του στο Facebook και ανακάλυψε τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που είχε ανταλλάξει η γυναίκα με τον γαμπρό της.

Αφότου έμαθε το απαγορευμένο μυστικό, ο γιος απείλησε να σκοτώσει τον 27χρονο γαμπρό, ο οποίος έφυγε από το σπίτι (σ.σ. στο οποίο συζούσε με τη σύζυγό του, τα δύο τους παιδιά, την 41χρονη και τον γιο της-αδελφό της νύφης).

“Η πεθερά μου κι εγώ κάναμε σεξ τον Φεβρουάριο του 2017. Μια μέρα, όταν ήμουν στο σπίτι, εκείνη μου τηλεφώνησε και είπε ότι ο γιος της έμαθε για τη σχέση μας και θέλει να με σκοτώσει. Λίγα λεπτά αργότερα, μου τηλεφώνησε ο ίδιος και απείλησε να με σκοτώσει. Έφυγα από το σπίτι και κράτησα χαμηλούς τόνους για δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, μου τηλεφώνησε η σύζυγός μου και είπε ότι της έχω λείψει. Έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι μας” δήλωσε ο 27χρονος στην κατάθεσή του.

Όταν διαπίστωσαν ότι ο γαμπρός είχε γυρίσει, ο αδερφός και ο θείος της 21χρονης αποφάσισαν να μεταβούν στο σπίτι και να τον διώξουν εκ νέου. Ξέσπασε μεγάλος καυγάς, κατά τον οποίο ο 27χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε θανάσιμα τον θείο της γυναίκας του.

Δικαστήριο της Άγκυρας διέταξε τη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 21χρονη σύζυγος στην κατάθεσή της δηλώνει ότι η μητέρα της ήταν εξαιρετικά ευτυχής τις εβδομάδες που προηγήθηκαν της δολοφονίας.

“Η μητέρα μου ήταν πολύ χαρούμενη εκείνο το πρωινό (αφού κοιμήθηκε με τον άντρα μου). Με αιφνιδίασε η χαρά της δεδομένου ότι είχαμε χάσει τον πατέρα μου πριν δύο μήνες. Την επόμενη ημέρα, ο σύζυγός μου της έστειλε μηνύματα και τη ρωτούσε πώς αισθανόταν για την προηγούμενη νύχτα. Η μητέρα μου απάντησε λέγοντας ότι αισθάνθηκε πολύ καλά. Ο μεγαλύτερος αδελφός μου είχε διαβάσει τα μηνύματα” είπε.

Από πλευράς της η 41χρονη υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε με τον γαμπρό της επειδή την είχε απειλήσει. “Συμφώνησα να κάνω σεξ μαζί του γιατί φοβόμουν ότι θα βλάψει τον γιο και την κόρη μου, δεδομένου ότι είχε όπλο στην κατοχή του. Βέβαια δεν ήταν βίαος, ούτε πριν συνάψουμε ερωτικό δεσμό ούτε μετά. Δεν με χτύπησε” ανέφερε στην κατάθεσή της στις αρχές.

 Πηγή: news247.gr