Χώρισαν Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας;

Χώρισαν Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας;

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τράβηξαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

Το ζευγάρι που συγκατοίκησε το Σεπτέμβριου του 2017 και σύμφωνα με τις φήμες θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος το καλοκαίρι, γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας τον Απρίλιο του ίδιου έτους και τον Αύγουστο δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους.

Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν σφοδρός και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Μαζί τους έμενε και ο γιος της Τζένης και του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος. Το σπίτι που στέγασαν τον έρωτά τους ήταν στη Στησιχόρου.

Σύμφωνα με το bloko.gr, όμως, o πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη και βουλευτής της Ν.Δ, άλλαξε διεύθυνση. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο που κατέθεσε στην Ελληνική Αστυνομία την αλλαγή της διεύθυνσης διαμονής του.

Ο κ. Κικίλιας, από το κέντρο της Αθήνας όπου είχε μετακομίσει πρόσφατα, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι.

Μια είδηση που ενισχύει τους τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Επί προσθέτως, η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε στην Πάτμο που διατηρεί εξοχικό για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα – όπως είδαμε στο Instagram της, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας το Σαββατοκύριακο το πέρασε στην Αθήνα. Μάλιστα, ο Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. την Κυριακή επισκέφτηκε το το Bazaar της ζωοφιλικής ένωσης Ηλιούπολης.

Πηγή: peoplegreece.com