Όμως η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, για ένα βίντεο που ανέβασε, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρις, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται σε αυτό!

Το βίντεο που έφερε έρευνα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου. Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του video που η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδαν χιλιάδες «ακόλουθοί» της, προφανώς χωρίς να γνωρίζει το τι θα ακολουθήσει αναφορικά με την αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα διερευνήσουν την υπόθεση θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Θα κληθούν να καταθέσουν Παντζόπουλος – Μενεγάκη;

Όπως αναφέρει το cretalive, αφού βρεθούν, θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δεν φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη

Πηγή: cretalive